nagyon sok újdonságot mondtál, köszi :D
bombagyár!
Nem tudom, hogy az ilyen cikkek linkelése mennyiben sérti a fórum irányelveit. Szerintem lehet ezekről a dolgokról az off topikban beszélni, még ha politikai jellegű oldalról is linkelem. A téma érdekessége nem is a tartalomban, hanem egy téma megközelítésében rejlik, egy kívülálló számára, és átlag olvasóknak címezve.
Amennyiben mégis túl nagy indulatokat gerjesztene, vagy túlságosan "szélsőséges" a forrása, kérem kapcsojja ki :) és elnézést kérek.
de jó tomcatnek, hogy mindenhez ilyen jól ért.
Nyilván, sztem nokomment kategória az egész cikk linkestől-mindenestől, felejtsük is el mihamarabb.
Hát akkor nem kell venni semmit. Ha nem csapolod a br-odat, akkor hamarabb érsz fel NL100K-ra. Közben lehet panelben is lakni, meg biciklivel járni :D
Tomcat, a cédulagyáros??
2007es a cikk, ha jól néztem.
nem mai cikk, asszem most ha akarna se tudna blogolni
tomcat. lol.
Vicc az ember. Aki az '56-os hősökre azt mondja, hogy ("szépen" kifejezve): prostituáltak gyerekei, akkor az az ember nem hogy figyelmet, de semmi mást nem érdemelne. Kétszínű senki.
de jó tomcatnek, hogy mindenhez ilyen jól ért.
Jah, és aszondod 10 év múlva, megvehetném az egész utcát, csak nem merek cashoutolni, ezért élek így. A szomszédok meg kiröhögnek, ha sokáig hajtogatod, még beutalót is kaphatsz egy kedves egészségügyi intézménybe...