Miután sanax11 nevű új felhasználó első bejegyzésében a blogger freerollra akart nevezni és ehhez kért segítséget, titcar finoman csak úgy reagált a bejegyzésre, hogy "headshot"
sanax11 válasza:
"kösz-kösz :) mit jelent a headshot ? van jelentősége ? mit lehet azon a versenyen nyerni ?"
:)
ftp-ről ismerek egy luxemburgi reget, aki már 400on játszik és ő mondta ezt:
i got all sets, all draws, all barrels got fold
that was a hour when everything was good...and i didnt smoke weed
Miután sanax11 nevű új felhasználó első bejegyzésében a blogger freerollra akart nevezni és ehhez kért segítséget, titcar finoman csak úgy reagált a bejegyzésre, hogy "headshot"
sanax11 válasza:
"kösz-kösz :) mit jelent a headshot ? van jelentősége ? mit lehet azon a versenyen nyerni ?"
sanax11 válasza:
Karácsonykor beültem 6 fős sng omaha Hi/Lo-t játszani.
Az első leosztás után az egyik arc ezt írja a chatbe:
-nem igazán vágom,mit kell csinálni ezzel a 4 lappal.Azt hittem csak kettőt fogok kapni.Naa ,segítsetek már..karácsony van.
Válaszoltam neki:kettőt használhatsz fel 4-ből.
-Na ok,de abból ami a kezemben van,vagy az asztalról??
Na itt lefeküdtem a röhögéstől,és letettem róla,hogy chatban megtanítsam Hi/Lo-t játszani.
Karácsonykor beültem 6 fős sng omaha Hi/Lo-t játszani.
Az első leosztás után az egyik arc ezt írja a chatbe:
-nem igazán vágom,mit kell csinálni ezzel a 4 lappal.Azt hittem csak kettőt fogok kapni.Naa ,segítsetek már..karácsony van.
Válaszoltam neki:kettőt használhatsz fel 4-ből.
-Na ok,de abból ami a kezemben van,vagy az asztalról??
Na itt lefeküdtem a röhögéstől,és letettem róla,hogy chatban megtanítsam Hi/Lo-t játszani.
Blog: terje - multigambling hardcore, titcarnak nem tetszik a bemutatott egér.
ZoliHUN: Én meg biztos voltam hogy titcarnak nem fog tetszeni... Szerintem neked mínusz volt a jeled az oviban!?:)
Tegnapi talira emlékezés:
Zehy üzenete:
* ja és poén
* cl voltam sng-n :):):)
* 2 asztalnál weaktightokkal tele :):):)
VPeti üzenete:
*és bezárt a kliens
:D:D:D
Petinek minden megszólalásával tele lehetne ezt a topicot rakni:D:D
Tegnapi talira emlékezés:
Zehy üzenete:
* ja és poén
* cl voltam sng-n :):):)
* 2 asztalnál weaktightokkal tele :):):)
VPeti üzenete:
*és bezárt a kliens
:D:D:D