Nem Pókerakadémiás, de azért jó. Port.hu-n találtam, az Unibet Pókermilliomos első évadjához írt vélemények között:
Aki nem tud játszani, ne ebből tanuljon! Közük nincs a pokerhez, egy két kivétellel! A Majka ért hozzá??? Te miről beszélsz? "Jó lapokkal egy amatőr is ki tud ejteni egy profit" Ezt ő mondta! Aki egy kicsit is ért a játékhoz, az tudja, hogy ez baromság! A profi attól profi, hogy elhiteti veled, hogy neki mégjobb lapja van!
Épp összeismerkedek egy NL100-as regulárral a nap folyamán a bwin chatjében, és kiderül, hogy járt már Budapesten, és felelevenítette a szép emlékeit. Kérdeztem, hogy semmi negatív dolog nem-e érte őt, minden tetszett-e, nem voltak lehúzós emberek, stb?
Válaszol, hogy nem, és kérdezi mégis milyen emberekre gondolok. Hát mondtam neki, hogy sajnos Pesten elég sok a gipsy, és szoktak gondok adódni velük (lopnak, randalíroznak, üvöltenek, kárt okoznak...).
3perc csönd, nem értettem miért nem ír, és aztán beírja, hogy "...i'm an albanian gipsy..."
Na szép... kezdhettem magyarázkodni, hogy nem az összes cigányra értettem a feljebb írt dolgokat, de kurvára megsértődött, és kijelentette, hogy én egy rasszista vagyok. :D Még tovább magyarázkodtam, de végül meguntam, és kiléptem az asztaltól.
ja jó hely csak sok a cigány, akik lehúzósak...
aztán csodálkozol, hogy megsértődik, és lerasszistáz. haha jó reggelt ember
Szecsa: jobb ha egyből direkt offenzívába kezdesz, és nem kertelsz :D
múltkor én is egy regulárral dumálgattam: aszondja mi magyarok vagyunk a világ böszméi, meg hogy húzzak gulyást zabálni :D A magyar focinál már csak a magyar pókeresek szarabbak :D
Mondom, aha, szóval szereted a gulyást?! Szóval jártál már itt? Mégiscsak jó volt itt lenni, mi? :P Aztán beismerte, hogy jaja, nem rossz hely, jók a k*váink, meg mióta Zlatan gólján keresett 5000 svéd koronát, azóta imádja az országot :D
Múlthéten voltam kint Olaszországban, ott minden 2. ember aki tudta hol van Budapest és járt itt, azzal kezdte, hogy hát igen szép város, csak too many gipsies.
Amúgy csak a tényeket írtam, illetve tapasztalat alapján...
Múlthéten voltam kint Olaszországban, ott minden 2. ember aki tudta hol van Budapest és járt itt, azzal kezdte, hogy hát igen szép város, csak too many gipsies.
Épp összeismerkedek egy NL100-as regulárral a nap folyamán a bwin chatjében, és kiderül, hogy járt már Budapesten, és felelevenítette a szép emlékeit. Kérdeztem, hogy semmi negatív dolog nem-e érte őt, minden tetszett-e, nem voltak lehúzós emberek, stb?
Válaszol, hogy nem, és kérdezi mégis milyen emberekre gondolok. Hát mondtam neki, hogy sajnos Pesten elég sok a gipsy, és szoktak gondok adódni velük (lopnak, randalíroznak, üvöltenek, kárt okoznak...).
3perc csönd, nem értettem miért nem ír, és aztán beírja, hogy "...i'm an albanian gipsy..."
Na szép... kezdhettem magyarázkodni, hogy nem az összes cigányra értettem a feljebb írt dolgokat, de kurvára megsértődött, és kijelentette, hogy én egy rasszista vagyok. :D Még tovább magyarázkodtam, de végül meguntam, és kiléptem az asztaltól.
Kár, hogy erre a szépségre csak most leltem rá:
ja, a kampós orrúak :D