Póker Fórum Archívum > Minden más > Pókerakadémiás aranyköpések

cake
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2009. jan. 23. 17:43
Polacheck
Válasz cake kommentjére
2009. jan. 27. 20:32

R!fle a pokerstars állományáról:

"pokerstarson én is tolom. igaz játékpénzbe :D mert fulltiltre raktam a pénzem de ztem ki fogom venni és átrakom ide. mondjuk én nem tudhatok sokat a mezőnyről de szinte mindig 1. vagyok bármilyen szinten."

:D:D:D

psycho
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 28. 10:33

Minden bántó szándék nélkül Tulkas ifjonc blogjából:

"A Pacific Pokeren kezdtem a pókert, de ott még inkább csak az volt a célom, hogy németekkel chateljek , mert valahogy akkor ott elég sok német volt és én meg szeretem a németet, nem kicsit."

Polacheck
Válasz psycho kommentjére
2009. jan. 28. 15:25

BLatand kirándulása az élővilágba:
Blatand - "Nekem ott ment el hogy az 500-as zseton helyett véletlenül az 5000-est dobtam be, csodálkoztak is hogy miért ennyit emelek a 7-800-as potba :)"

Pofee - "Valószínűleg nem is lett volna belőle nagy probléma, de mindezt egy floppolt full ellen tette meg, ha jól tudom... :)"

Blatand: "jól tudod :D"

ervino
2009. jan. 28. 17:13

BLatand kirándulása az élővilágba:
Blatand - "Nekem ott ment el hogy az 500-as zseton helyett véletlenül az 5000-est dobtam be, csodálkoztak is hogy miért ennyit emelek a 7-800-as potba :)"

Pofee - "Valószínűleg nem is lett volna belőle nagy probléma, de mindezt egy floppolt full ellen tette meg, ha jól tudom... :)"

Blatand: "jól tudod :D"

Nem volt ott a csúszka? :)

chubbyhun
Válasz ervino kommentjére
2009. jan. 28. 17:26

Nem volt ott a csúszka? :)

:) mi is cukkoltuk, missclick, előfordul.

Polacheck
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. jan. 28. 20:03

:) mi is cukkoltuk, missclick, előfordul.

Mit fog ezért még kapni jövő csütörtökön :D:D

Polacheck
2009. febr. 1. 20:21

pokerguru: "Amúgy könyvet nem olvastam, de a pókerarcok filmből sokat tanultam. Legalább háromszor láttam már!!!"

japmark
2009. febr. 1. 20:39

nem aranyköpés inkább "aranyjáték". Nem kell fishnek lenni, hogy hülyeséget csináljunk. Az egyik MTT ben osztásnak kapott 73o beklikkelnem,hogy fold erre hamarabb nyomom a gombot, minthogy az egeret a foldra húznám. Persze, hogy call. De lagálább flopra dobott egy hetest meg agy hármast. Ezt megúsztam.
Sng játszom három asztalon.Az egyik asztalon(a monitoron a legfelsőn) BB re K9s. Közben telfonálok látom, hogy a flop K9x. OK allin. Jaaa az másik sng asztalon volt.Bukás. Utána meg jót röhögtem a hülyeségemen.

Blatand
Válasz japmark kommentjére
2009. febr. 1. 21:11

pokerguru: "valamit nem értek, ha elbukom a lesoztást akkor nyilván nem lett volna jó, DE NYERTEM!!!! ez kb olyan mint kritizálni egy foci csapatot hogy szarul játszott mégis nyert 1-0 ra. Nem értelek titeket :(((("

Ez nem olyan durva mint a 3x-i pókerarcok megnézése, de azért ez is megéri hogy ide kerüljön:)

Élő ügyfélszolgálat