R!fle a pokerstars állományáról:
"pokerstarson én is tolom. igaz játékpénzbe :D mert fulltiltre raktam a pénzem de ztem ki fogom venni és átrakom ide. mondjuk én nem tudhatok sokat a mezőnyről de szinte mindig 1. vagyok bármilyen szinten."
:D:D:D
Minden bántó szándék nélkül Tulkas ifjonc blogjából:
"A Pacific Pokeren kezdtem a pókert, de ott még inkább csak az volt a célom, hogy németekkel chateljek , mert valahogy akkor ott elég sok német volt és én meg szeretem a németet, nem kicsit."
BLatand kirándulása az élővilágba:
Blatand - "Nekem ott ment el hogy az 500-as zseton helyett véletlenül az 5000-est dobtam be, csodálkoztak is hogy miért ennyit emelek a 7-800-as potba :)"
Pofee - "Valószínűleg nem is lett volna belőle nagy probléma, de mindezt egy floppolt full ellen tette meg, ha jól tudom... :)"
Blatand: "jól tudod :D"
BLatand kirándulása az élővilágba:
Blatand - "Nekem ott ment el hogy az 500-as zseton helyett véletlenül az 5000-est dobtam be, csodálkoztak is hogy miért ennyit emelek a 7-800-as potba :)"
Pofee - "Valószínűleg nem is lett volna belőle nagy probléma, de mindezt egy floppolt full ellen tette meg, ha jól tudom... :)"
Blatand: "jól tudod :D"
Nem volt ott a csúszka? :)
:) mi is cukkoltuk, missclick, előfordul.
pokerguru: "Amúgy könyvet nem olvastam, de a pókerarcok filmből sokat tanultam. Legalább háromszor láttam már!!!"
nem aranyköpés inkább "aranyjáték". Nem kell fishnek lenni, hogy hülyeséget csináljunk. Az egyik MTT ben osztásnak kapott 73o beklikkelnem,hogy fold erre hamarabb nyomom a gombot, minthogy az egeret a foldra húznám. Persze, hogy call. De lagálább flopra dobott egy hetest meg agy hármast. Ezt megúsztam.
Sng játszom három asztalon.Az egyik asztalon(a monitoron a legfelsőn) BB re K9s. Közben telfonálok látom, hogy a flop K9x. OK allin. Jaaa az másik sng asztalon volt.Bukás. Utána meg jót röhögtem a hülyeségemen.
pokerguru: "valamit nem értek, ha elbukom a lesoztást akkor nyilván nem lett volna jó, DE NYERTEM!!!! ez kb olyan mint kritizálni egy foci csapatot hogy szarul játszott mégis nyert 1-0 ra. Nem értelek titeket :(((("
Ez nem olyan durva mint a 3x-i pókerarcok megnézése, de azért ez is megéri hogy ide kerüljön:)