Póker Fórum Archívum > Minden más > Pókerakadémiás aranyköpések

fejes1988
Válasz Polacheck kommentjére
2009. febr. 23. 0:11

Sphymatudes:
"teny en is hulye voltam de h ez a csavesz 2*akkora fish mint a balaton legnagyobb harcsaja az tuti"

:D :D

kisrapi
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 5. 12:12

Ez a bejegyzés ugyan nem akadémiás, emellett remélem a szerző nem haragszik meg érte, hogy bemásolom, de minden szava aranyat ér:

"Csumi!

Én bwin-en nyomom (még)

-minden reggel befizetek 3000 Ft-ot és nyomatom a 5+0.5 illetve a 10+1-es SnG-ket

-az első partin minimum fizetős helyen vagyok de inkább első, felkúszok olyan 20.000 - 25.000 Ft közé pár óra játék után és utána állatába rágyújtok egy cigire

-mikor pár óra elteltével vissza ülök játszani el kártyázom az egész lóvét. itt pl mondok egy dura esetet

SnG 10+1 teli asztal vakokra nem emlékszem de nem olyan magasak még.
Célkeresztből egy 4szeres emelés ebböl egyértelmű volt a AK, vagy a KK és mivel nálam volt az AA így fölényben éreztem magam, ahoz hogy esetleg all in csábitsam az amugy közepesen feszes manust legaláb egy fél steak -nyit nyomok rá vissza. Én közép tályt ültem, erre jött a meglepetés az osztó all in megy... LoL . nem tudtam mire vélni mert igen csendesnek látszott idáig, a lényeg h hárman voltunk benne a buliba. az első emelőnél KK volt nálam az AA és a gombnál ülő játékosnál egy FIGYELEM ----> 34 egy szinből, Na mondom ez mókás lessz.
Az osztó nyert... Flop sor-al ,

És az h mindig mikor 20 ezer fölé viszem a 3 ezret akkor kezdenek az ilyen idióták piszok szar szemét lapokkal ugy lemákolni mint a szemét és az h egymás után 6-7 parit igy bukjak el h 30-20-10-5 százalékos esélyekröl mindig de mondom mindig feljavul valaki az már sztem nem véletlen. Ezek sztem Robotok vagy tudja a rák mik. De brutális bad beat sorozatok szenvedő alanya vagyok minden alkalommal, most ugy vagyok h 7 szer fizettem be 3 rugot és 20 fölé vittem mindet kb 2-3 óra alatt és után ugyan az a sors.

Ez sztem olyan mint a kocsma gép. Előbb be etett aztán meg kopaszt "

medgypeti
Válasz kisrapi kommentjére
2009. márc. 5. 12:14

Ez sztem olyan mint a kocsma gép. Előbb be etett aztán meg kopaszt "

Kocsmagép...ikszdé...

Zehy
2009. márc. 5. 12:15

egy fél steak -nyit nyomok rá vissza.

Remek-remek, nagy hála érte.
Tudom, h nem ez az egész lényege és persze egy apró elírás, de nekem nagyon tetszett a steak :D

kisrapi
Válasz Zehy kommentjére
2009. márc. 5. 12:48

És még egy a fenti úriembertől:

Sziasztok, nem rég ota nyomom a pokert, amit megfigyeltem magamon h tehetséges vagyok viszont sok dolgot nem értek....

ceewyl
2009. márc. 5. 12:59

Sziasztok, nem rég ota nyomom a pokert, amit megfigyeltem magamon h tehetséges vagyok viszont sok dolgot nem értek....

Ez nagyon jó. :D

pindrokk
2009. márc. 5. 14:28

Egy linket dobsz privátban, hogy hol tudom olvasni a blogot?

chubbyhun
2009. márc. 5. 15:20

Ez nagyon jó :D Még, tanulni akarok TŐLE :)

zend
2009. márc. 5. 16:41

OMG!:D

fejes1988
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 6. 18:54

tetrapoda a saját blogjában:
"Az ilyeneken nincs mit félreértelmezni: Preflop allin csata, nálam AA (az egyik treff), harcosnál QQ. Flopon 3 db treff. Turn: Q treff. Már örültem is a stackjének. River: Q....... (Utána meg kellett vernem a macskámat)"

de jót röhögtem :D

Élő ügyfélszolgálat