szerintem ha nem említesz szerzőt, akkor nem személyeskedés :D
Én valahol azt olvastam hogy mikrotéten is ez az agresszív postflop cbet lett a divat.
szerintem ha nem említesz szerzőt, akkor nem személyeskedés :D
DjBence napi bölcsessége :cool:
"agydaganattal örülnél a 20%-nak " :D - flop ai szitunál -
Hááááááát! Nagyon köszönöm a technikának, hogy ezt a 33 oldalt végig lehetett olvasni! :D
Még most is folyik a könnyem a röhögéstől.
lett egy új aranyköpésem az: értem én a póker elméletét, csak leszarom...:D
Illetve az a termálvíz, hát azon is sikítottam a röhögéstől, meg a BAZ megyés srác sztorijától.
Nekem egy ilyen emlékezetes sztorim van ami azóta szállóige lett a családomban, a "kiülted, mint Gézu".
Online MTT, buburékfázisban ül egy szikladarab short stack az asztalnál, aki miután mindig megvárja, hogy letelik az ideje, eldobja. Egy szimpi játékot játszó, de nem túl szerencsés tag 2-3 helyzetből is dobnia kellett, megjöttek az ágyúk, azt lemákolták neki és és fizetős hely előtt 1-el kiesett. Ennyit látok a chat ablakban: Gratulálok Gézu! Kiülted!
"Veterán harcosként érzem én hogy mikor kell visszafogni a gyeplőt, mert a sunyi rng már megint egy gumi fallosszal lopakodik a hátam mögött."
rogan99
"a ps-en mindenképpen több roll kell a csalafinta rng miatt"
svajcifiu
"hacsak nem vagy egy istenadta született tehetség, vagy nem költözik be a mákföldön hízott disznócska télire az asztalod alá egy kazal négylevelű lóherével, akkor szerintem spórolj még arra a főnöki asztalra szarásra"
Moniasp
"Szinte nem is játszottam 1.5$nál feljebb sokat,mert ahogy limitet lépek évek óta 1.5-ről,egyszerűen azonnal ledob,mert nemtudom megnyerni az allint az előnyböl betett kezeimmel!:DBár nyilván nem fogok neked itt magyarázkodni,de ez az igazság."
moneymayyy
" srác bermudáról játszik
el ne tüntesse a stackem"
halonimusz