Póker Fórum Archívum > Minden más > Pókerakadémiás aranyköpések

vadallat
Válasz Polacheck kommentjére
2013. júl. 28. 16:11

szerintem ha nem említesz szerzőt, akkor nem személyeskedés :D

petyaatya
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 28. 16:55

Én valahol azt olvastam hogy mikrotéten is ez az agresszív postflop cbet lett a divat.

BT86
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 28. 22:41

szerintem ha nem említesz szerzőt, akkor nem személyeskedés :D

Szerintem névvel is mehet. Egy olyan hsz-t idézel itt, ami egy másik topicban, blogban megtalálható, bárki által elolvasható.
Meg ha annyira gáz lenne, akkor lehet már zárva lenne ez a topic.

in_Moyes_we_trust
Válasz BT86 kommentjére
2014. aug. 14. 1:59

DjBence napi bölcsessége :cool:
"agydaganattal örülnél a 20%-nak " :D - flop ai szitunál -

Mágika
2015. jún. 13. 9:11

Hááááááát! Nagyon köszönöm a technikának, hogy ezt a 33 oldalt végig lehetett olvasni! :D
Még most is folyik a könnyem a röhögéstől.

lett egy új aranyköpésem az: értem én a póker elméletét, csak leszarom...:D
Illetve az a termálvíz, hát azon is sikítottam a röhögéstől, meg a BAZ megyés srác sztorijától.

Nekem egy ilyen emlékezetes sztorim van ami azóta szállóige lett a családomban, a "kiülted, mint Gézu".

Online MTT, buburékfázisban ül egy szikladarab short stack az asztalnál, aki miután mindig megvárja, hogy letelik az ideje, eldobja. Egy szimpi játékot játszó, de nem túl szerencsés tag 2-3 helyzetből is dobnia kellett, megjöttek az ágyúk, azt lemákolták neki és és fizetős hely előtt 1-el kiesett. Ennyit látok a chat ablakban: Gratulálok Gézu! Kiülted!

RegGeri
Válasz Mágika kommentjére
2015. nov. 7. 19:57

"Veterán harcosként érzem én hogy mikor kell visszafogni a gyeplőt, mert a sunyi rng már megint egy gumi fallosszal lopakodik a hátam mögött."

rogan99

RegGeri
Válasz RegGeri kommentjére
2015. nov. 8. 10:33

"a ps-en mindenképpen több roll kell a csalafinta rng miatt"

svajcifiu

RegGeri
Válasz RegGeri kommentjére
2015. nov. 8. 11:23

"hacsak nem vagy egy istenadta született tehetség, vagy nem költözik be a mákföldön hízott disznócska télire az asztalod alá egy kazal négylevelű lóherével, akkor szerintem spórolj még arra a főnöki asztalra szarásra"

Moniasp

Netrol
2016. febr. 4. 11:54

"Szinte nem is játszottam 1.5$nál feljebb sokat,mert ahogy limitet lépek évek óta 1.5-ről,egyszerűen azonnal ledob,mert nemtudom megnyerni az allint az előnyböl betett kezeimmel!:DBár nyilván nem fogok neked itt magyarázkodni,de ez az igazság."

moneymayyy

JociBalboa
2016. márc. 17. 0:34

" srác bermudáról játszik
el ne tüntesse a stackem"
halonimusz

Élő ügyfélszolgálat