Póker Fórum Archívum > Minden más > Pókerakadémiás aranyköpések

Netrol
Válasz Polacheck kommentjére
2016. máj. 11. 16:12

Hajni válasza arra, hogy BB ha nem shorty kb mindennel 3betelni fogja ha BU-ról minizik, mert ő 10bb-vel csak minizik J8s-el, amit egy 3betre dob!

"hát én ezzel nem értek egyet
10bb szerintem nem olyan shorty h le 3 beteljenek anytwo-al"

By Hajniiiii

naki122
2016. máj. 11. 18:02

hogy kerültem ide? biztos misclick

Netrol
Válasz naki122 kommentjére
2016. máj. 11. 20:05

hogy kerültem ide? biztos misclick

By omaha4rollz :D

Netrol
2016. máj. 25. 9:38

"Na jólvan most leírok komolyan mindent. Az hogy ahol tartok , egyedül magamnak köszönhető , nem másnak sem coachnak.
Én nem aludtam éjszakákat , csak azért hogy elemezzek , meg saját push/call range -et állitsak fel.
Igen az én játékom teljesen eltérő a profikétól és a tiétektől is. Mert én nem azt követem amit 1 ember megmutatott hogy az úgy van , hanem saját magamban átgondolva készítettem el.
És lehet hogy nem megyek a csorda után , de szerintem a tudásom alapján , szerintem akármelyik forumtársunnkal felvehetném a versenyt.
Szerintem ez nem mák volt ahol tartok , hanem kijött a hosszútáv , nem volt egyszerűen előtte 6 asztalon játszani , mert kevésnek éreztem , most vettem magamnak 2 monitort és gyakorlom a 30-40 asztalos játékot , mert így látom értelmét BRM betartani , mert 6 asztal nem éreztem magamat , halálra untam magam , 20 asztalnál még jegyzetelni is volt időm általában a kulcspartikból kiszűrtem az okosságot.
És jöhetnek megint a nagy megmondó Micro tétes hősök , attól még saját magamnak köszönhetem ahol tartok.
A Játékommal szerintem semmi gond nincs , nyilván tele vagyok leak-el de ki nincs? saját magam fejlesztem a játékomat , és nincs szükségem mások okoskodására , teljesen elegem van ezekből akik rajtam röhögnek , meg kostolgatnak. hát tudjátok kit kostolgassatok a .... had ne mondjam:)) Szánalom ami ezen a fórumon folyik , egyszerűen azért jöttök fel h valakibe bele kössetek , és amikor visszakérdezek hogy te milyen eredményt értél el hogy osztod az észt? csak mekegtek makogtok. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! , de aki nem tett le semmit az asztalra , az nekem ne ossza az észt.. Ennyit erről."

by Hajniiiii

RegGeri
Válasz Netrol kommentjére
2017. febr. 26. 16:42

"f@sza ez a videó. 13bb/100-zal megyek mióta megnéztem."

by bernacke

ivanesz
2017. szept. 10. 11:43

,,Az tisztán látszik,hogy pókerezni jött ide,nem dobálni"
Miután 10 3 off-al megadták az allint:)
Birs320

kritttt1888
Válasz Netrol kommentjére
2017. szept. 10. 14:59

Hajniiiii-val mi van azóta?

Masters800
Válasz kritttt1888 kommentjére
2017. szept. 10. 17:33

Hajniiiii-val mi van azóta?

Szerintem reinkarnálódott először molylepkévé és a többi fake reggé.

Zebirus
2017. okt. 8. 22:05

21:55-kor rájöttem, hogy a pókerben mit jelent a szünet, minden óra 55 perckor, kiírják, hogy brék: vagyis a brék és a gazdái kimennek hugyozni, a magyarok is megértik :D:D:D

WINAMAXDONK
2017. okt. 8. 22:10

Ember nekem is kb 10ből max 1-2 poénom ül és a többi erőltetett de azért ez nagyon huzos igy vasárnap estére

Élő ügyfélszolgálat