Én is, nekem általában elalváshoz azok a sorozatok/filmek segítenek amiket már sokszor láttam és monológok/kellemes zenék vannak benne. A lényeg, h ne akció legyen amiben lőnek :)
Pl a House egyik részére aludtam el olyan fél éven keresztül, mindig az első 10 percig húztam.
Régen energiaital függő voltam de mára tiszta vagyok!
T-Kick tea is da best (nevéből teszkóra gyanakodhatnánk, pedig pikvik)
Én reggel hagyom az agyam hadd járjon, idővel úgyis lelassul, hadd jöjjenek a gondolatok a végén :) Az altatókkal az a baj, hogy ezt a pörgető-nyugtató ördögi kört nagyon nehéz egy idő után legyűrni. Manapság kell ezekhez a monitorokhoz visine? Nekem 15 óra nézés után sincs semmi bajom.
ki az a Miki?
Egy időben mikor még élőben sokat játszottam, és reggel 5-6 körül értem haza, akkor nekem jól működött, hogy reggeliztem és belelapoztam valami újságba (pl. Nemzeti sport).
-Rendelt-e valaki számítógépezéshez gyártott szemkímélő szemüveget? (Talán az egyik külföldi játékos lefordított blogjában olvastam, sárga lencsés volt a képeket.)
szem: na ez problem, egyre szarabbul látok. Szemcsepp segít? mert akkor beszerzek.
Én is, nekem általában elalváshoz azok a sorozatok/filmek segítenek amiket már sokszor láttam és monológok/kellemes zenék vannak benne. A lényeg, h ne akció legyen amiben lőnek :)
Pl a House egyik részére aludtam el olyan fél éven keresztül, mindig az első 10 percig húztam.
szerintem a szem dolog genetika függő, sokakat ismerek egész nap monitor előtt ülve, beleértve magam is, és nem romlik a látásom, míg mások minden védőfelszerelést használnak és mégis
melyik volt az a rész mr nitty? :)
tegnap arról dumáltunk, hogyan lehet számontartani, hogy eleget dolgozott-e az ember? kitűz egy lejátszandó hendszámot? és ha megvan akkor tudja, hogy meg volt a napi X órája?
otthoni melóban könnyű elcsúszni, és sok percet elcseszni a neten marhaságokkal...
ti hogyan csináljátok? van benne rendszer?
szerintem a szem dolog genetika függő, sokakat ismerek egész nap monitor előtt ülve, beleértve magam is, és nem romlik a látásom, míg mások minden védőfelszerelést használnak és mégis