Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Pókeres életmód - Te hogyan csinálod...?

Vika
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 8. 15:29

Én is, nekem általában elalváshoz azok a sorozatok/filmek segítenek amiket már sokszor láttam és monológok/kellemes zenék vannak benne. A lényeg, h ne akció legyen amiben lőnek :)
Pl a House egyik részére aludtam el olyan fél éven keresztül, mindig az első 10 percig húztam.

Nálam ugyanez a helyzet. :) Csak más sorozattal.

Steveeland
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. okt. 8. 15:33

Régen energiaital függő voltam de mára tiszta vagyok!
T-Kick tea is da best (nevéből teszkóra gyanakodhatnánk, pedig pikvik)
Én reggel hagyom az agyam hadd járjon, idővel úgyis lelassul, hadd jöjjenek a gondolatok a végén :) Az altatókkal az a baj, hogy ezt a pörgető-nyugtató ördögi kört nagyon nehéz egy idő után legyűrni. Manapság kell ezekhez a monitorokhoz visine? Nekem 15 óra nézés után sincs semmi bajom.

rogan99
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 8. 15:42

ki az a Miki?

:D :D :D

Alatató: én vény nélküli gyógynövényes cuccokat próbáltam de semmit nem érnek, komoly cuccot meg nem fogok kipróbálni. Póker után, lefekvés előtt én is sorozatot nézek, + olvasok ha nem vagyok álmos.

szem: na ez problem, egyre szarabbul látok. Szemcsepp segít? mert akkor beszerzek.

Agitator
Válasz rogan99 kommentjére
2009. okt. 8. 15:46

Egy időben mikor még élőben sokat játszottam, és reggel 5-6 körül értem haza, akkor nekem jól működött, hogy reggeliztem és belelapoztam valami újságba (pl. Nemzeti sport).

zend
Válasz Pistiii kommentjére
2009. okt. 8. 16:13

-Rendelt-e valaki számítógépezéshez gyártott szemkímélő szemüveget? (Talán az egyik külföldi játékos lefordított blogjában olvastam, sárga lencsés volt a képeket.)

Nekem egy sárga lencsés napszemüveg és a visine kombója jól működik már elég rég óta.

titcar
Válasz rogan99 kommentjére
2009. okt. 8. 16:38

szem: na ez problem, egyre szarabbul látok. Szemcsepp segít? mert akkor beszerzek.

nagyon sokan túl közelről nézik a monitort és azért kezdenek rosszul látni, mert mindig túl közelre fókuszál a szemük

atish81
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 8. 17:04

Én is, nekem általában elalváshoz azok a sorozatok/filmek segítenek amiket már sokszor láttam és monológok/kellemes zenék vannak benne. A lényeg, h ne akció legyen amiben lőnek :)
Pl a House egyik részére aludtam el olyan fél éven keresztül, mindig az első 10 percig húztam.

melyik volt az a rész mr nitty? :)

tegnap arról dumáltunk, hogyan lehet számontartani, hogy eleget dolgozott-e az ember? kitűz egy lejátszandó hendszámot? és ha megvan akkor tudja, hogy meg volt a napi X órája?
otthoni melóban könnyű elcsúszni, és sok percet elcseszni a neten marhaságokkal...
ti hogyan csináljátok? van benne rendszer?

R1per2
Válasz atish81 kommentjére
2009. okt. 8. 17:12

szerintem a szem dolog genetika függő, sokakat ismerek egész nap monitor előtt ülve, beleértve magam is, és nem romlik a látásom, míg mások minden védőfelszerelést használnak és mégis

Zehy
Válasz atish81 kommentjére
2009. okt. 8. 17:23

melyik volt az a rész mr nitty? :)

tegnap arról dumáltunk, hogyan lehet számontartani, hogy eleget dolgozott-e az ember? kitűz egy lejátszandó hendszámot? és ha megvan akkor tudja, hogy meg volt a napi X órája?
otthoni melóban könnyű elcsúszni, és sok percet elcseszni a neten marhaságokkal...
ti hogyan csináljátok? van benne rendszer?

se04ep02

sok módszer van, időre a legjobb és amíg nem tiltelsz.

titcar
Válasz R1per2 kommentjére
2009. okt. 8. 17:27

szerintem a szem dolog genetika függő, sokakat ismerek egész nap monitor előtt ülve, beleértve magam is, és nem romlik a látásom, míg mások minden védőfelszerelést használnak és mégis

genetika IS

Élő ügyfélszolgálat