Hello!Csatlakoznék én is.Visszatérő vagyok.NLSH Skype: fabisan26
valaki hasonló kezdeményezés mtt-sek ?
Hi,
Mtt- engem is érdekelne! Hozzuk össze!
RegGeri bemutatkozás
Sziasztok!
Mivel még sokan nem hagytátok jóvá a Skype-os partnerkérelmet, inkább ide írok egy rövid bemutatkozást.
Budapesten élek. 5 évvel ezelőtt elég sok handet lejátszottam már mikrón (FT, PP, PS, UB). Aztán volt egy hosszabb kihagyásom, és 2015. augusztusában kezdtem újra a pókert.
6-Max cash game, amit játszom, pályafutásom nagy részét ezzel töltöttem. Jelenleg a bankrollomat építem, NL2/NL5-ön játszom PokerStars-on.
Pókeres erősségemnek a bankroll management-et tartom, nem ugrálok a tétek között, igyekszem inkább a játékom fejlesztésére fókuszálni. Gyengeségem lehet a kevés, illetve nem megfelelően alkalmazott agresszió. A river játékban is van még hova fejlődnöm, jobb értékhívások kidolgozása, rossz megadások lefaragása.
Rekreációs játékos vagyok. Elsődleges célom, minél jobban megtanulni a készpénzes játék alapjait.
Üdv, RegGeri
Én január végétől (21.) fogok csatlakozni, jelenleg külföldön vagyok és most jön a vizsga időszak, de rám mindeképp lehet számítani:)
Sziasztok
BÚÉK mindenkinek
Csatlakoznék én is, skype: psnorbert
Kb 6 éve játszom, vegyesen mtt-t és cash-t 6max NL5-től NL25-ig vegyesen.
5 szabály a pókertőke védelmében
Találtam egy jó angol cikket 5 szabállyal, lefordítottam. Hátha másnak is hasznára válik.
5 szabály a pókertőke védelmében
1. Maradj a pókertőkédnek megfelelő szinten
2. Ne ellenőrizgesd az egyenleged
3. Vedd komolyan a játékot
4. Figyelj oda az emberi szükségleteidre
5. Legyen egy tilt-vezérelt kikapcsoló gombod
Zen! Mi a Skype címed? Nem tudok privátot írni neked!
NONOKO és Satyi várjuk a visszajelzést a skype-on!
NL10-től NL200-ig vagyunk eddig a csoportban.
Továbbra is várunk minden Cash Game-est aki szeretne részt venni egy Cash Game-es elemző és segítő csapatban.
bump!
Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni a csoporthoz. NLHE Cash game-t játszom. Jelenleg újrakezdés fázisában vagyok. Legutóbb NL30-ig jutottam. A skype nickem: fluxxx7