Póker Fórum Archívum > Minden más > Pókeres társat/akat keresek (együtt fejlődni, elemezni, sessiönölni)

RegGeri
Válasz AlexMan kommentjére
2016. jan. 14. 18:02

Szia Zen!
Mit tolsz? CG? 6 max? Zoom?
Milyen tétes asztalon?

Ötletedhez jelentkeznék is, hogy közösen elemezzünk.

Vicces, én úgy emlékeztem, hogy te indítottad ezt a témakört. Most látom, hogy nem is.

AlexMan
Válasz zen kommentjére
2016. jan. 14. 23:33

Én csak felvettem mindenkit skype-ra aki jelentkezett. És aki ezután jelentkezik.

Ezért keverhették össze a "hangadó" és a "skypeadó" kifejezést egyesek. :D

RegGeri
Válasz AlexMan kommentjére
2016. jan. 15. 6:50

Már csak az a kérdés, hogy hova tűnt Zen mester?

DaemonX
Válasz zen kommentjére
2016. jan. 15. 21:01

No Limit 6-MAX Cash Game-hez keresek Skype csoportot. A nevem: daemonxhun

Buksisak
Válasz zen kommentjére
2016. jan. 16. 2:22

Üdv.! A napokban alakult egy micro (NL4-NL25) SH CG önfejlesztő társulat. Aki szeretne csatlakozni és komolyan gondolja, írjon nekem skype nicket és felveszem a csoportba.

Tir-X
Válasz zen kommentjére
2016. jan. 20. 8:08

Sziasztok!

Session review készítése céljából 6max CG játékost keresek.
A review felkerül a Póker Akadémia oldalára, és minden számára megtekinthető lesz. Ha szeretnéd, a nickneved kitakarását megoldjuk.

Kritériumok:
- minimum NL5, maximum NL25 (NL30) limit a regular limited
- az elmúlt 4 hónapban játszottál legalább 60 ezer leosztást

Feladat:
- 35-40 perces videó készítése a sessionről
- hangot nem szükséges rögzíteni, de jó minőségű legyen a videó
- bármelyik teremben játszható a session, az is mindegy, hogy gyors pókeren, sima asztalokon vagy anonym asztalokon folyik a játék
- a HUD leírása látszódjon a videón vagy küldd el

Jelentkezés:
- vegyél fel skypeon: Tir-X néven megtalálsz (az avatar egy smiley)
- írd meg, hogy a session reviewra jelentkezel, és hogy milyen limiten, melyik teremben játszol
- több videót is tervezek készíteni; nem tudom, hogy hány jelentkezőre számítsak, de ha sokan lesztek, akkor természetesen csak az első néhány jelentkező sessionjét tudom kielemezni

Amennyiben a sessionödről készített elemzés elnyeri tetszésed, lehetőséged lesz (tehát ez csak opcionális) egy kedvezményes áron tartott privát órára ($15 - 50 perc), melyen felteheted kérdéseidet vagy egyéb érdekes, kérdéses leosztásokat elemezhetünk közösen (erről nem készül videó).

Ha örülsz ennek a lehetőségnek, akkor ne nekem köszönd, hanem a Póker Akadémiának! :)

CsabiST
Válasz zen kommentjére
2016. jan. 20. 8:20

Jó kezdeményezés! :) sok sikert hozzá.

csiga19794
Válasz zen kommentjére
2016. jan. 20. 9:30

Sziasztok!

Session review készítése céljából 6max CG játékost keresek.
A review felkerül a Póker Akadémia oldalára, és minden számára megtekinthető lesz. Ha szeretnéd, a nickneved kitakarását megoldjuk.

Kritériumok:
- minimum NL5, maximum NL25 (NL30) limit a regular limited
- az elmúlt 4 hónapban játszottál legalább 60 ezer leosztást

Feladat:
- 35-40 perces videó készítése a sessionről
- hangot nem szükséges rögzíteni, de jó minőségű legyen a videó
- bármelyik teremben játszható a session, az is mindegy, hogy gyors pókeren, sima asztalokon vagy anonym asztalokon folyik a játék
- a HUD leírása látszódjon a videón vagy küldd el

Jelentkezés:
- vegyél fel skypeon: Tir-X néven megtalálsz (az avatar egy smiley)
- írd meg, hogy a session reviewra jelentkezel, és hogy milyen limiten, melyik teremben játszol
- több videót is tervezek készíteni; nem tudom, hogy hány jelentkezőre számítsak, de ha sokan lesztek, akkor természetesen csak az első néhány jelentkező sessionjét tudom kielemezni

Amennyiben a sessionödről készített elemzés elnyeri tetszésed, lehetőséged lesz (tehát ez csak opcionális) egy kedvezményes áron tartott privát órára ($15 - 50 perc), melyen felteheted kérdéseidet vagy egyéb érdekes, kérdéses leosztásokat elemezhetünk közösen (erről nem készül videó).

Ha örülsz ennek a lehetőségnek, akkor ne nekem köszönd, hanem a Póker Akadémiának! :)

Ez tényleg jól hagzik,de lehet jobb lett volna egy külön fórumon meghírdetni,mert félő,hogy sokak figyelmét elkerüli:-)
Ja és...........köszönjük Akadémia:-)

Atesz1984
Válasz zen kommentjére
2016. ápr. 24. 18:25

Sziasztok!
Erdeklodnek,h mukodik-e ezen promocio? Illetve fut-e a CG csoport,Mert szeretnek csatlakozni olyan csapathoz,aki folyamatosan fejlesztik jatekukat!
Udv.Atesz

Élő ügyfélszolgálat