Akkor augusztusban összefuthatnank majd szemelyesen :D :D
Akkor augusztusban összefuthatnank majd szemelyesen :D :D
Mashol egyelore meg nem hirdettem, de lassan mar aktualis lesz a dolog.
Akit erdekel annak szemelyesen is meg tudom mutatni a lakast, mert szabin leszek otthon egesz augusztusban.
A lakas 2 fo reszere idealis.
+Ezenkivul lenne meg egy kisebb alacsonyabb arfekvesu kulonbejaratu kertvarosi butorozott lakas is (kb 30nm-es hazresz, amerikai konyhas nappali+galerian a haloresz+WC +tusolo) ami 1 szemelynek, vagy egy par reszere lenne megfelelo
A kis lakásra találtunk bérlőt.
Az új lakás kulcsait a héten vettük át, és még mindig szabad.
Itt utoljára hirdetem.
Pár kép mellékelve a lakásról és a környezetéről.
ImageShack Album - 19 images
póker lakás
Sziasztok!
Lakótársként szeretnék csatlakozni pokeres albérletbe. Úgymond "elsőszámú profilom" a poker ezért az a kézenfekvő ötletem támadt, hogy hasonló érdeklődésű arcokat keresek lakótársként, vagy akár olyan pokerlakáshoz is szívesen csatlakoznék ahol még van hely.
Magamról annyit, hogy 26 éves vagyok, 3 éve játszom, élőben meglehetősen jó ROI-val, online kevésbé. Ezért főként élő 100/200 cg és 10-20k tour szinten mozgok, de heti néhány alkalommal neten is szerencsét próbálok HU, vagy sng asztalokon.
Az albérletben egy szobára lenne szükségem, akár februári beköltözéssel is.
Szóval aki tud segíteni, vagy szeretne szintén pokerlakásba költözni az keressen privát üziben és megbeszélünk mindent :)
hheyy
Grinderlakba koltoznek , februartol , bp.en, legszivesebben vmi csapathoz csapodnek , mert ugyerzem h tudnek tanulni toluk... 100on megy a jatek....
irj privatban...
Hali!
Valakit ha érdekelne pókerlakás téma, akkor szóljon PM-ezzen vagy e-mailezzen meg ( dodiehh kukac gmail pont com), aztán a részleteket leírom:)
Újpesten van a dolog egyébként:)
Uncsi egyedül? Nem beszéltél senkivel napok óta? Senkivel se tudsz beszélni a partikrol, problémákról? Otthon mindig zavar valaki a játékban?
Nálunk lenne hely! Nem albérlet hanem iroda. Budapesten.
Csatlakozz és együtt játszhatunk, elemezhetûnk és ünnepelhetjük a sikereket!
Keress meg ha felkeltettem az érdeklődésed!
Uncsi egyedül? Nem beszéltél senkivel napok óta? Senkivel se tudsz beszélni a partikrol, problémákról? Otthon mindig zavar valaki a játékban?