IX. ker fasza, vagyis a felújított része. VIII. kerben vannak durva környékek, ahol féltem, de itt nem.
noh jó, feladom. mindegy hova. valaki keres pókerlakás(vagy affélébe) társbérlőt akkor érdekel.
de miért pont a IX?
Ha újépítésűbe költözöl, ugyanannyi a bérlet, mint bármelyik másik átlagos kerületben. Viszont az utcák képe 9kerben teljesen vegyes. Egy új, egy régi mintasor... Ott van pl a teljesen felújított Liszt Ferenc tér. Térkő, padok, hinták... és ki használja? A romák. Lenn dekkolnak naphosszat, és senki más nem fog odamenni. Szóval édesmind1, hogy kifogsz egy jó lakást, ha a kerület lakói gázak.
Budán annyi fasza hangulatos utca van. Vagy Újpest, vagy lenn Kispesten a József Attila lakótelep is rendezett (de sztem távol mindentől)
Óbuda is nagyon hangulatos.
de miért pont a IX?
Ha újépítésűbe költözöl, ugyanannyi a bérlet, mint bármelyik másik átlagos kerületben. Viszont az utcák képe 9kerben teljesen vegyes. Egy új, egy régi mintasor... Ott van pl a teljesen felújított Liszt Ferenc tér. Térkő, padok, hinták... és ki használja? A romák. Lenn dekkolnak naphosszat, és senki más nem fog odamenni. Szóval édesmind1, hogy kifogsz egy jó lakást, ha a kerület lakói gázak.
Budán annyi fasza hangulatos utca van. Vagy Újpest, vagy lenn Kispesten a József Attila lakótelep is rendezett (de sztem távol mindentől)
xxxx
sztem nem támadásnak írta senki, bár igazából nem tanácsot kértél :)
de akkor neked egyértelműen tökéletes a József Attila lakótelep, olcsó, nyugis, közel van
de miért pont a IX?
ööö, IX. kerületben lakom, direkt itt vettem lakást (újépítésűt). Elég sokan azért itt lakunk - akik pókerezünk, tudom sok légy is tévedhet. Három embert már kapásból tudsz, de gyors számolással nekem még 4-5 összejött. Ja és volt már, hogy pókerből mentem haza - szerencsém volt, még élek.
Mellesleg gondolom nem Liszt teret akartál írni...
Szerintem jó ötlet a IX. és azért olcsó a bérlet, mert a lakók nagy többsége bérbe akarta adni a lakást (szépszóval befektetési céllal vásárolta), a jelenlegi lakáspiacon viszont a bérlők száma jelentősen megcsappant, így ez jelentkezik is az árakban.
Igen, énis ezt láttam. Csak nem akarok egyedül költözni. Legalább egy ember még jó lenne, viszont mindenki viszolyog. Pedig annyira nem vészes.
Pedig azért a felújított részen nem az "indiánok" a jellemzőek,a kerületnek komoly törekvései voltak e tekintetben és sikerült egy normális élhető közeget létrehozni,máskülönben nem valószínű hogy ennyi kisgyermekes fiatal család vállalta volna a környékre költözést.