Póker Fórum Archívum > Minden más > random generátor működése egy programozótól

bia89
2010. ápr. 7. 9:55

random generátor működése egy programozótól

Vélemények?

Insider Information: All poker rooms are rigged - Poker Forums

cake
Válasz bia89 kommentjére
2010. ápr. 7. 10:06

írhatnak akármit

titcar
Válasz bia89 kommentjére
2010. ápr. 7. 10:08

Vélemények?

Insider Information: All poker rooms are rigged - Poker Forums

nem olvastam végig de bullsh*t gyanús

ZoliHUN
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 7. 10:17

Ez nagy baromság...

Fuvesz
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 7. 10:22

nem olvastam végig de bullsh*t gyanús

Szét is szedik a gyereket utána a kommentekben, ráadásul ez 2008 szeptemberi hír, nem a legfrissebb.

kocka21
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. ápr. 7. 10:41

Semmi különös. A standard sztereotípiákat veszi elő. A leírt módszer egyébként is csak a varianciát növeli, az eredményre nincs befolyással, mert mindenkire egyformán hat.

Fuvesz
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 7. 10:43

Semmi különös. A standard sztereotípiákat veszi elő. A leírt módszer egyébként is csak a varianciát növeli, az eredményre nincs befolyással, mert mindenkire egyformán hat.

btw, az esetleg megérhet egy gondolatsort, hogy mennyire *korrekt* dolog, ha egy pókerterem belenyúl a rg-ba úgy, hogy növelje a varianciát.

bia89
2010. ápr. 7. 10:46

de miért nem tűnik logikusnak? amikor pl 4bet potban QQ val AK ellen kapsz egy QTJ? :D:DD:

kocka21
2010. ápr. 7. 10:48

btw, az esetleg megérhet egy gondolatsort, hogy mennyire *korrekt* dolog, ha egy pókerterem belenyúl a rg-ba úgy, hogy növelje a varianciát.

Nem azt írtam, hogy belenyúl, hanem, hogy még ha igaz is lenne, akkor sem lenne különösebb jelentősége.

Fuvesz
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 7. 10:56

Nem azt írtam, hogy belenyúl, hanem, hogy még ha igaz is lenne, akkor sem lenne különösebb jelentősége.

Tudom, én is csak azt írtam, hogy HA belenyúl :) Végül is ilyen *apró* kozmetikázásokat az üzletmenet érdekében én el tudok képzelni.

De had' kérdezzem meg: a pókertermeknek kell auditáltatniuk a használt algoritmusokat/kliens motorokat, vagy bármilyen módon ellenőriztetni azok szabályos működését 3. féllel? Vagy miként őrzik *jó hírüket* ezzel kapcsolatban?

Élő ügyfélszolgálat