Tudom, én is csak azt írtam, hogy HA belenyúl :) Végül is ilyen *apró* kozmetikázásokat az üzletmenet érdekében én el tudok képzelni.
De had' kérdezzem meg: a pókertermeknek kell auditáltatniuk a használt algoritmusokat/kliens motorokat, vagy bármilyen módon ellenőriztetni azok szabályos működését 3. féllel? Vagy miként őrzik *jó hírüket* ezzel kapcsolatban?
Igen, ellenőrzik!
én úgy tudom hogy már elég rég óta, a véletlen számokat nem algoritmussal generálják, hanem egy dióda felerősített hőzaját használják.
Osszeeskuves elmeletes kis pubi aki (talan - nemhiszem) tanult programozast es megszakerti a csalast. Azthiszi ha eloadja, hogy pokersite nal dolgozik akkor hihetobb lesz a sztori. Nem az.
Úgy látszik ebben a témában sem akar senki érdemben hozzászólni, pedig jó lenne tudni, hogy egy ilyen ellenőrzés hogy működik...
Úgy látszik ebben a témában sem akar senki érdemben hozzászólni, pedig jó lenne tudni, hogy egy ilyen ellenőrzés hogy működik...