Póker Fórum Archívum > Minden más > random generátor működése egy programozótól

ZoliHUN
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. ápr. 7. 11:00

Tudom, én is csak azt írtam, hogy HA belenyúl :) Végül is ilyen *apró* kozmetikázásokat az üzletmenet érdekében én el tudok képzelni.

De had' kérdezzem meg: a pókertermeknek kell auditáltatniuk a használt algoritmusokat/kliens motorokat, vagy bármilyen módon ellenőriztetni azok szabályos működését 3. féllel? Vagy miként őrzik *jó hírüket* ezzel kapcsolatban?

Igen, ellenőrzik!

NeoTotus
Válasz ZoliHUN kommentjére
2010. máj. 10. 6:56

Igen, ellenőrzik!

Kik? és őt kik?.....:)

spiderbond
Válasz NeoTotus kommentjére
2010. máj. 10. 8:37

én úgy tudom hogy már elég rég óta, a véletlen számokat nem algoritmussal generálják, hanem egy dióda felerősített hőzaját használják.

Valetudox
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. máj. 10. 8:44

Osszeeskuves elmeletes kis pubi aki (talan - nemhiszem) tanult programozast es megszakerti a csalast. Azthiszi ha eloadja, hogy pokersite nal dolgozik akkor hihetobb lesz a sztori. Nem az.

NeoTotus
Válasz Valetudox kommentjére
2010. máj. 11. 15:45

Úgy látszik ebben a témában sem akar senki érdemben hozzászólni, pedig jó lenne tudni, hogy egy ilyen ellenőrzés hogy működik...

vinczesz
2010. máj. 11. 16:33

Úgy látszik ebben a témában sem akar senki érdemben hozzászólni, pedig jó lenne tudni, hogy egy ilyen ellenőrzés hogy működik...

Érdeklődj például a nagyobb termek supportjánál, vagy elmondják neked, vagy adnak róla anyagot! Szerintem lényegtelen információ lesz számodra, már ha játékos vagy...

ezah
2010. máj. 11. 16:48

Poker Random Number Generator - RNG - Online Poker Software

Élő ügyfélszolgálat