Pár napja néztem az US Office S8E1-t, kicsit aggódtam, hogy mi lesz vele, de van élet Steve Carell után :)
(akinek a karakteréből sokkal sokkal többet ki lehetett volna hozni, szóval nekem kicsit örömhír volt, hogy lelép)
a sopranos-ról eddig csak jót hallottam. érdemes belekezdenem? tényleg jól képet ad a maffiózók világáról? (érdekelnek az ilyen témájú filmek, könyvek, szóval nem ugrok be minden parasztvakítós filmnek ebben a témában:)))
esetleg valami más sorozat, ami nem vígjáték és nem ilyen beleröhögős egy helyszínen játszódó?
köszi előre is
Maffiózós még a Boardwalk Empire most kezdték el adni a 2. évadot. A szesztilalom alatt játszódik Steve Buscemi a főszereplő.
Most fejezem be pont a Sopranos-t.
The playboy klub: 60-as évek, playboy klub, korabeli zene, maffiózók, stb. (45p) Ez a sorozat sem annyira a történetével fog megfogni szerintem (a playboy klubbal kapcsolatos nyuszis, törzsvendéges, sötöbö dolgok viszik előre a sztorit. Van egy fő történeti szál, a főszereplő pasival, meg a főszereplő playboy nyúllal, de kibontakoznak kisebb történetek is a többi playboy nyuszi kapcsán). Ha bírod a korszakot, a Mad men-t, akkor érdemes belenézni, mert az atmoszféra könnyen beszippanthat. A főszereplő csaj amúgy Amber Heard, meg még egy rakat dögös csaj, szóval eyecandy ezerrel. Nekem eddig tetszik, bár a sztori kicsit vontatott, de a korszak varázsa meggyőzött, hogy nézzem még egy ideig:) (amúgy könnyen lehet, hogy elkaszálják, mert eléggé megbukott a premierje, és az 1x02 sem produkált túl nagy nézettséget). Pont: 7,5/10
Drót című sorozatról is nagyon jókat olvastam, én abba fogok hamarosan belekezdeni.
Terra Nova - Vadiúj sci-fi sorozat valag pénzből, ma este megnézem és majd írok milyen volt.
Ezt vártam már hogy megjelenjen.
Szerencsére már tegnap le is tudtam szedni. :)
Nekem nagyon tetszett. Köszönés képen az első rész laza 1,5 óra. :D
Na megnéztem az eddigi levetített Sons of anarchy részeket..köszi aki ajánlotta..nem bántam meg, egyik legjobb sorozat amit eddig láttam.
HF
Sons of Anarchybe most kezdek majd bele én is.
Amúgy a friss sorozatok közül is megnéztem néhányat.
Amiket tudok ajánlani/van benne fantázia:
Terra Nova
Person of Interest
Homeland
+ Ma néztem a The Office S03E10-t, a karácsonyi duplarészt, valami hatalmas...:)
Modern Family is jó, nem hiába kapott annyi Emmyt. Meg kezdett a Dexter 6.évad is!
Na megnéztem az eddigi levetített Sons of anarchy részeket..köszi aki ajánlotta..nem bántam meg, egyik legjobb sorozat amit eddig láttam.
HF
nálam eddig mindent vitt. az 5.évad utolsó részének utolsó 15 perce pedig kb megduplázza az élményt...