Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

zoltanh
Válasz Shaikon kommentjére
2011. szept. 28. 18:27

Akkor még rakjuk hozzá a Sons of Anarchyt is.Az is odabax.

Tudom olvastam róla. Én inkább kivárom az egész sorozatot és majd keményen darálhatom akkor :D

Drót című sorozatról is nagyon jókat olvastam, én abba fogok hamarosan belekezdeni.

zavoka
Válasz zoltanh kommentjére
2011. szept. 28. 18:31

EZEL valaki :D?????

chau
2011. szept. 28. 18:43

Drót című sorozatról is nagyon jókat olvastam, én abba fogok hamarosan belekezdeni.

Nemrég kezdtem el nézni már a 3. évad végénél járok. Ajánlott.

Shaikon
Válasz zavoka kommentjére
2011. szept. 28. 18:47

hmm headshot

crazy3317
Válasz Shaikon kommentjére
2011. szept. 28. 19:04

köszi az infókat, tippeket. meggyőztetek: elkezdtem tölteni a sopranos-t és a shield-nek is adok egy próbát.

henyooka1
2011. szept. 28. 19:10

hogy lehet azt nézni?:P

geristar
2011. szept. 28. 19:14

Jajja neeee, nagyon utálooom!!! Apám nézi minden nap, teljesen belebolondult! :)

Én maradok ezeknél:
-supernatural
-big bang theory
-two and a half men
-dexter
-how i met your mother

zoltanh
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. szept. 28. 19:15

adok egy próbát.

Ezen jót mosolyogtam :D Shield-et le kezded majd nézni és nem fogod bírni abbahagyni azt garantálom ;)

daPEPEhu
2011. szept. 28. 21:15

Ezen jót mosolyogtam :D Shield-et le kezded majd nézni és nem fogod bírni abbahagyni azt garantálom ;)

+1, de Sopranos-al is így leszel :) én most fejeztem be a shieldet..

Nekem is bele kellene kezdeni vmilyen új sorozatba..mert vagy végig néztem őket vagy szünetelnek..tipp?
sopranos,shield,HIMYM,kaliforgia,Big bang theory,gegszterkorzó,trónok harca..ezeket néztem kb..hasonló sorozatot tud vki ajánlani?

Jonas 77
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. szept. 28. 21:22

@daPEPEhu: Kb ugyanezeket nézem :D

Big Bang Theory - most indult az új évad nemrég, első pár rész már fent van.

Terra Nova - Vadiúj sci-fi sorozat valag pénzből, ma este megnézem és majd írok milyen volt.

The Event - Nyári ubiszezon alatt belevágtam, van benne pár idegesítő dolog de eddig nem bántam meg. Csavaros, fordulatos, pörgős. Ja, és sci-fi, nem tudom ez mennyire gond.

Ezek mellett a fent már sokak által ajánlgatott Sons of Anarchy-t tudnám javasolni, az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam (for real). 3 évad egyben nézhető, most megy a negyedik.

Élő ügyfélszolgálat