Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

tylerhungary
Válasz bakyka kommentjére
2012. febr. 13. 20:16

+ x-akták összes :)

Krono
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. febr. 13. 20:28

+ x-akták összes :)

Ha látta a Californication-t, akkor nem lesz hiteles az X-aktákban Duchovny :D

Holdenper
2012. febr. 13. 21:01

Igen, előbb-utóbb biztosan sor kerül rá :)

Mindkettőt láttam (Heroest egy idő után hanyagoltam).

Közben kicsit szétnéztem a neten és ezeket találtam, amelyek érdekelhetnek.

4400
Supernatural
Battlestar Galactica
Firefly
A birodalom I-II "Riget"
Carnivale - A vándorcirkusz
Twin Peaks
Surface

Van közöttük jópár kevésbé ismert is.

SupNat a legjobb ezek között szerintem. Carnivale is jó, érdekes az atmoszférája. Twin Peaks is király, kicsit ócckúl mondjuk;) ami még érdekelhet (ezek is régiek): Alkonyzóna (The twillight zone), Végtelen határok (The outer limits)
Újabbak közül: Az elveszett szoba (Lost room, ez minisorozat), Eureka, Alcatraz, Journeyman, Legend of the Seeker

daPEPEhu
Válasz Krono kommentjére
2012. febr. 13. 21:55

Ha látta a Californication-t, akkor nem lesz hiteles az X-aktákban Duchovny :D

ez igy van:) most lattam csak par reszt tvben..eleg furcsa:D

bakyka
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. febr. 14. 0:53

Köszi a tippeket mindenkinek, szerintem az Odaát lesz a befutó így elsőre.

Amúgy X-aktákból láttam pár évadot. A Kaliforgia meg alapmű :D

Krono
2012. febr. 14. 1:07

Megnéztem a Wire első részét.

Kasza.

zoltanh
Válasz Krono kommentjére
2012. febr. 14. 1:12

Megnéztem a Wire első részét.

Kasza.

24 után kezdtem el nézni ezt a sorozatot. Hát az ottani pörgés után elég lassú egy sorozat :) Mindenki isteníti, hogy mennyire jó, de én valahogy nem érzek késztetést rá, hogy daráljam. Már a 3.évad elején tartok, de már nézem vagy 2 hónapja.

Slynzor
Válasz zoltanh kommentjére
2012. febr. 14. 1:15

Én most megint Californication-ön feszülök, Henk Múdi tíccs mí plíz :D

bakyka
Válasz Holdenper kommentjére
2012. febr. 14. 1:21

SupNat a legjobb ezek között szerintem. Carnivale is jó, érdekes az atmoszférája. Twin Peaks is király, kicsit ócckúl mondjuk;) ami még érdekelhet (ezek is régiek): Alkonyzóna (The twillight zone), Végtelen határok (The outer limits)
Újabbak közül: Az elveszett szoba (Lost room, ez minisorozat), Eureka, Alcatraz, Journeyman, Legend of the Seeker

Nekem bejövősek ezek a régi (főleg 90-es években készült) sci-fik. Amiket írtál, azok közül a Végtelen határokból láttam jópár részt és tetszett is. A Twin Peaks-t meg gyerekkoromban láttam, de csak az maradt meg, hogy iszonyúan félelmetes volt akkor, de mindenképpen újranézem valamikor.
Legend of the Seeker nem jött be nálam, pár rész után feladtam. Valahogy hiányzott belőle a Herkules feeling :)
Ja, amúgy nagy fájdalmam, hogy anno a John Doe-t elkaszálták (http://www.imdb.com/title/tt0320038/), csak 1 évad készült, pedig nagyon bejött az a sorozat.

Krono: én pár hónapja végignéztem a Wire összes évadát. Hát, a fene se tudja, nekem összességében azért tetszett, bár azt nem értettem, hogy az IMDB-n hogyan lehet ez az egyik legmagasabbra értékelt sorozat. Ja, az első évad elég lassan indul be és talán ez a leggyengébb is.

Krono
Válasz zoltanh kommentjére
2012. febr. 14. 1:25

24 után kezdtem el nézni ezt a sorozatot. Hát az ottani pörgés után elég lassú egy sorozat :) Mindenki isteníti, hogy mennyire jó, de én valahogy nem érzek késztetést rá, hogy daráljam. Már a 3.évad elején tartok, de már nézem vagy 2 hónapja.

Nekem az olyan sorozatok nem jönnek be, amiben a szereplők nagy része néger, nem azért, mert utálom őket, hanem mert nem jön be ez a harlemi gengszter stílus. A Shieldben pont ki volt egyensúlyozva az egész örményekkel+más rasszokkal, meg ott a szereplők is 'magával ragadóak' voltak, de itt egy szereplő sem fogott meg. Imdb-n 9.2 vagy mennyi az értékelése....vicc.

Élő ügyfélszolgálat