V (TV Series 2009– ) - IMDb
Ezt nézni valaki? Én mostanában fogok belekezdeni.
Krono: én pár hónapja végignéztem a Wire összes évadát. Hát, a fene se tudja, nekem összességében azért tetszett, bár azt nem értettem, hogy az IMDB-n hogyan lehet ez az egyik legmagasabbra értékelt sorozat. Ja, az első évad elég lassan indul be és talán ez a leggyengébb is.
Megnéztem a Wire első részét.
Kasza.
Meg kell védjem a Wire-t (mint a szvsz valaha készült legjobb sorozatot) - egy rész kevés a döntéshez. Az egész az összefüggésekről szól, egy csomó minden pl csak a záró évad végére "érik be", úgyh a helyedben adnék neki még 2-3 részt. Ha egyszer elkap, úgysem ereszt.:)
Egyik szereplő sem fogott meg, így elég nehéz folytatni :(
A Gyilkos elmékkel is így voltam, habár ott megnéztem 4-5 részt. Abból is a 8. évad megy úgy tudom, de azt nem értem hogyan tudott elérni addig.
Meg kell védjem a Wire-t (mint a szvsz valaha készült legjobb sorozatot) - egy rész kevés a döntéshez. Az egész az összefüggésekről szól, egy csomó minden pl csak a záró évad végére "érik be", úgyh a helyedben adnék neki még 2-3 részt. Ha egyszer elkap, úgysem ereszt.:)
Egyik szereplő sem fogott meg, így elég nehéz folytatni :(
A Gyilkos elmékkel is így voltam, habár ott megnéztem 4-5 részt. Abból is a 8. évad megy úgy tudom, de azt nem értem hogyan tudott elérni addig.
Szerintem embere válogatja. Mondom, nekem is tetszett összességében, de kb. 7-7.5-öt adnék rá, sokszor nagyon vontatott volt szerintem a sztori.
Én nem sokat adok egy olyan toplistára, ahová a Lost nem fér be a top10be, helyett olyan van benne, hogy: " Az ítélet család".
Boardwalk Empire 2. évada mennyire lett jó?
Mikor költöztem, teljesen megfeledkeztem róla, most kíváncsi vagyok megéri-e pótolni : )
Nekem az olyan sorozatok nem jönnek be, amiben a szereplők nagy része néger, nem azért, mert utálom őket, hanem mert nem jön be ez a harlemi gengszter stílus. A Shieldben pont ki volt egyensúlyozva az egész örményekkel+más rasszokkal, meg ott a szereplők is 'magával ragadóak' voltak, de itt egy szereplő sem fogott meg. Imdb-n 9.2 vagy mennyi az értékelése....vicc.