Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

zoltanh
Válasz bakyka kommentjére
2012. febr. 14. 1:26

V (TV Series 2009– ) - IMDb

Ezt nézni valaki? Én mostanában fogok belekezdeni.

Krono
2012. febr. 14. 1:28

Krono: én pár hónapja végignéztem a Wire összes évadát. Hát, a fene se tudja, nekem összességében azért tetszett, bár azt nem értettem, hogy az IMDB-n hogyan lehet ez az egyik legmagasabbra értékelt sorozat. Ja, az első évad elég lassan indul be és talán ez a leggyengébb is.

Lassan pedig az ilyenekbe is bele kell kezdenem, mert elfogynak az igazán jó sorozatok, szinte az összes klasszikust láttam/nézem. :(

Yiirsh
Válasz Krono kommentjére
2012. febr. 14. 1:30

Megnéztem a Wire első részét.

Kasza.

Meg kell védjem a Wire-t (mint a szvsz valaha készült legjobb sorozatot) - egy rész kevés a döntéshez. Az egész az összefüggésekről szól, egy csomó minden pl csak a záró évad végére "érik be", úgyh a helyedben adnék neki még 2-3 részt. Ha egyszer elkap, úgysem ereszt.:)

Krono
Válasz Yiirsh kommentjére
2012. febr. 14. 1:32

Meg kell védjem a Wire-t (mint a szvsz valaha készült legjobb sorozatot) - egy rész kevés a döntéshez. Az egész az összefüggésekről szól, egy csomó minden pl csak a záró évad végére "érik be", úgyh a helyedben adnék neki még 2-3 részt. Ha egyszer elkap, úgysem ereszt.:)

Egyik szereplő sem fogott meg, így elég nehéz folytatni :(

A Gyilkos elmékkel is így voltam, habár ott megnéztem 4-5 részt. Abból is a 8. évad megy úgy tudom, de azt nem értem hogyan tudott elérni addig.

Yiirsh
Válasz Krono kommentjére
2012. febr. 14. 1:39

A Gyilkos elmékkel is így voltam, habár ott megnéztem 4-5 részt. Abból is a 8. évad megy úgy tudom, de azt nem értem hogyan tudott elérni addig.

Mondjuk ez a veszély a Wire-t ne fenyegette, én úgy tudom kb minden évad után úgy könyörögtek a készítők az HBO-nak, hogy légyszi csak még egyet. :D

Egyébként megnéztem az imdb sorozatos toplistáját, Trónok harca, Breaking bad, Maffiózók az első 6ban...nem tűnik nagy mellélövésnek.

IMDb: Highest Rated TV Series With At Least 5,000 Votes

bakyka
2012. febr. 14. 1:48

Szerintem embere válogatja. Mondom, nekem is tetszett összességében, de kb. 7-7.5-öt adnék rá, sokszor nagyon vontatott volt szerintem a sztori.

A Gyilkos elmék sokáig az egyik kedvenc sorozatom volt, de a legújabb évadot egyszerűen félbehagytam, nagyon sokat esett a sorozat színvonala az első évadokhoz képest.

Yiirsh
2012. febr. 14. 1:58

Szerintem embere válogatja. Mondom, nekem is tetszett összességében, de kb. 7-7.5-öt adnék rá, sokszor nagyon vontatott volt szerintem a sztori.

Mondjuk ez jogos, pláne ami elhangzott, pl egy 24 / Shielddel összehasonlítva. Kb mint a foci vs hoki. Vagy inkább Tour vs Forma1. :) De nekem pont ez a ráérősség adta meg az ízét + a rengeteg apróság, ami miatt még sokadszorra újranézve (igen, vannak ilyen perverzek) is fel lehet fedezne benne új dolgokat.

Krono
2012. febr. 14. 14:04

Én nem sokat adok egy olyan toplistára, ahová a Lost nem fér be a top10be, helyett olyan van benne, hogy: " Az ítélet család".

bravesoul
Válasz redoubtable kommentjére
2012. febr. 14. 14:25

Boardwalk Empire 2. évada mennyire lett jó?

Mikor költöztem, teljesen megfeledkeztem róla, most kíváncsi vagyok megéri-e pótolni : )

bnas
Válasz Krono kommentjére
2012. febr. 14. 14:25

Nekem az olyan sorozatok nem jönnek be, amiben a szereplők nagy része néger, nem azért, mert utálom őket, hanem mert nem jön be ez a harlemi gengszter stílus. A Shieldben pont ki volt egyensúlyozva az egész örményekkel+más rasszokkal, meg ott a szereplők is 'magával ragadóak' voltak, de itt egy szereplő sem fogott meg. Imdb-n 9.2 vagy mennyi az értékelése....vicc.

hehe, sztem nagyon fasza sorozat kivéve a 2. évadot, az nagyon gyenge volt :)

szereplők is nagyon jók: mcnulty, bunk, lester, bubbles:D, vagy a gengsztereket is említhetném

nekem tetszett

Élő ügyfélszolgálat