Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

tylerhungary
Válasz Holdenper kommentjére
2012. márc. 3. 14:58

szamomra fringe 4ik évad,twd 2.évad,és charlie sheen nelkul a two and half man egy kalap szar :S

viszont sitcom kedvelőknek ajánlom a 2 broke girls-t,2 dugnivaló csaj olyan dumákkal hogy beszarsz es folyamatosan színvonalat hoz

Krono
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. márc. 3. 15:09

szamomra fringe 4ik évad,twd 2.évad,és charlie sheen nelkul a two and half man egy kalap szar :S

+111

bakyka
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. márc. 3. 15:28

viszont sitcom kedvelőknek ajánlom a 2 broke girls-t,2 dugnivaló csaj olyan dumákkal hogy beszarsz es folyamatosan színvonalat hoz

Two and a half man-ből az első 2 részt bírtam megnézni, utána feladtam, RIP Charlie Harper.

Viszont ezt a 2 broike girls-t nem ismerem, de mindenképpen belenézek (mellesleg Kat Dennings-t nagyon csípem;))

Holdenper
Válasz bakyka kommentjére
2012. márc. 3. 15:51

2 broke girls tényleg nem rossz.
Are you there Chelsea?-be is érdemes belenéznie annak, akinek masszív sitcom elvonási tünetei vannak. Nem kiemelkedő, de azért nem is rossz, és Laura Prepon szerintem hot:D
Meg egy régebbi sitcom, amit ha jól tudom 9 rész után elkaszáltak (vagy csak szüneteltetik?), a Mr. Sunshine. Matthew Perry-vel, Andrea Anders-szel (Better off Tedben, Joeyban, meg a Sex driveban játszott pl), illetve James Lesure-rel (ő meg a Las Vegasból lehet ismerős).

Ja meg a New Girl se rossz, ha valaki bírja Deschanel kisasszonyt:)

Krono
2012. márc. 3. 16:00

Ja meg a New Girl se rossz, ha valaki bírja Deschanel kisasszonyt:)

én szerelmes lettem belé, iszonyat aranyos a csaj :D (csaj...30 múlt :D)

bnas
Válasz Krono kommentjére
2012. márc. 3. 16:51

:O :O
közel se néz ki 30-nak

Holdenper
Válasz Krono kommentjére
2012. márc. 3. 17:18

Az tény, hogy aranyos...de nem hiszem, hogy egy hétnél többet bírnék ki vele, ha olyan mint a New girlben a karaktere:))

SziZo
2012. márc. 3. 20:28

Ha valaki jó krimit, drámát keres nekik, amit ajánlani tudok: LUTHER. Tényleg nagyon jó, Idris Elba és Ruth Wilson pedig zseniális.
A Vexed is elég jó (3x1óra).
Amit most nézek és még nem írtátok, Grimm. Nem fog mindenkinek tetszeni, de egy próbát megér.

zoltanh
Válasz SziZo kommentjére
2012. márc. 23. 22:30

Nagyon leült a topic, ideje felhozni :)

Jó, hogy kikértem a véleményeket azokról a sorozatokból amiket kiírtam, mert egy olyan néztem végig ami nem volt a listán :)

A Donnelly klán

Image

Mindössze 13 részből áll az egész. Akinek épp nincs futóba sorozata annak ajánlom. Egyáltalán nem rossz. Ha pontoznom kéne akkor olyan 7.5/10

Fringe 1 részét megnéztem, egész jó, de nem ez lesz a következő pörgetős sorozatom.

How To Make It In America ennek az első évadját meg a 2.évad 1 részét láttam eddig. Ajánlós, sajna elkaszálták a 2 évad végén.

Lilyhammer első két rész megvolt, nekem nagyon bejön. Maffiózókba is bírtam ezt a színészt.

Sherlock első részt láttam, hát nem rossz, de nem is ájultam el tőle.

Sons Of Anarchy ennek is az első részét láttam csak, de már látom, hogy ez nagyon tetszeni fog. Olvastam, hogy 5-6. résznél fog igazán beindulni.

Touch első része nekem nagyon bejött és ahogy látom már van második is :)

Amit folyamatosan még szedem le, de nem kezdtem bele, The River ez tartja a színvonalat? Első pár rész után olvastam kommenteket és akkor jókat írtak róla.

poker18g
Válasz zoltanh kommentjére
2012. márc. 23. 22:38

Amit folyamatosan még szedem le, de nem kezdtem bele, The River ez tartja a színvonalat? Első pár rész után olvastam kommenteket és akkor jókat írtak róla.

Én végignéztem az első évadot, szerintem nem fogod megbánni ha elkezded, én kb 2 nap alatt pörgettem végig, ha eltekintesz attól, hogy néha nem logikusan cselekszenek a szereplők, akkor nagyon jól fogod érezni magad a nézése közben, a 8. rész meg az egyik best volt, kezdd el jó sorozat, én 10/8at minimum adnék neki!

Élő ügyfélszolgálat