River szerintem is jó, a Sons of Anarchy meg nem csak hogy tetszeni fog hanem egyszerűen beszippant.
Nekem ha feltétlenül választanom kellene 3 sorozatot a sok közül amit az elmúlt kb 1 évben néztem:
Sons of Anarchy, Breaking Bad, Game of Thrones (már csak 1 hét az új évad :D)
Mindhárom kimagaslóan jó anyag.
Nekem ha feltétlenül választanom kellene 3 sorozatot a sok közül amit az elmúlt kb 1 évben néztem:
Sons of Anarchy, Breaking Bad, Game of Thrones (már csak 1 hét az új évad :D)
Mindhárom kimagaslóan jó anyag.
Belekezdtem egy új sorozatba. Szintén egy olyanba ami nem szerepelt a listámon :)
Shameless - Szégyentelenek
Eddig csak két részt néztem meg, de nem gyenge :D
Aki látta a Californication évadzáró részét annak mi a véleménye, innentől spoiler Moodynak tényleg annyi? Nekem az a jelenet a vége felé nagyon nem tetszett amikor a néger faszi le akarta lőni őt, de Runkle eléugrott és megmentette. Aztán meg Moody lepacsizik a niggerrel mintha mi sem történt volna :confused:
Aki látta a Californication évadzáró részét annak mi a véleménye, innentől spoiler Moodynak tényleg annyi? Nekem az a jelenet a vége felé nagyon nem tetszett amikor a néger faszi le akarta lőni őt, de Runkle eléugrott és megmentette. Aztán meg Moody lepacsizik a niggerrel mintha mi sem történt volna :confused:
Nekem se jött be annyira spoiler Egyedül az volt a jó, hogy Bates visszatért! A legjobb jelenetekben benne volt imo. Kár, hogy lelép. Viszont a Samurai karaktere sem ütött annyira, mint Ashby-é, a különböző drámai szálak (Charlie-Lizzie, Charlie-Hank, Hank-A lánya pasija...stb) sem álltak annyira össze. A vége meg egyszerűen bullshit... Masszív, arcbamászó cliffhanger, jump the shark... Kedvenc sorozatom, de annak örülné, ha feldobná Hank a pacskert, mert ha megmenekül az nagyon béna lesz... valahogy mintha elfogytak volna a jó ötletek. Még a Hank-Runkle jelenetek sem a régiek, egy-kettőt leszámítva
Már írták többen is, de én is beállok az ajánlók soraiba;
Touch (TV Series 2012) - IMDb
Akik szeretik a fordulatos sztorikat és a jól összerakott történetszálakat azoknak mindenképp ajánlom. A hangulata is rendkívül bejön, olyan üdítő 'feel good' típus. :)
A Missing sem olyan rossz :
Missing (TV Series 2012) - IMDb
Majd el felejtettem :
True Justice (TV Series 2011– ) - IMDb
Trailer :
True Justice - Season 1 Trailer - Starring Steven Seagal - YouTube
Remélem ütős lesz.
Nekem se jött be annyira spoiler Egyedül az volt a jó, hogy Bates visszatért! A legjobb jelenetekben benne volt imo. Kár, hogy lelép. Viszont a Samurai karaktere sem ütött annyira, mint Ashby-é, a különböző drámai szálak (Charlie-Lizzie, Charlie-Hank, Hank-A lánya pasija...stb) sem álltak annyira össze. A vége meg egyszerűen bullshit... Masszív, arcbamászó cliffhanger, jump the shark... Kedvenc sorozatom, de annak örülné, ha feldobná Hank a pacskert, mert ha megmenekül az nagyon béna lesz... valahogy mintha elfogytak volna a jó ötletek. Még a Hank-Runkle jelenetek sem a régiek, egy-kettőt leszámítva
Hank nélkül nincs sorozat, nyílván nem fogják kinyírni...
Maga a sorozat all-time favoritok között van, az utolsó évadban tényleg esett a színvonal, de ez várható volt, szinte minden hasonló sorozattal megesik. Viszont még így is ez az egyetlen sorozat, amit heti rendszerességgel követek, feelgood hangulat adott, jöhetne már a következő évad... :)