Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

zeoos77
Válasz medgypeti kommentjére
2012. okt. 23. 19:13

The Walking Dead S03E01 ütősre sikeredett! Akad benne hentelés.:)

Már az S03E02 is fenn van,kicsin langyosabb,mint az első,de majd beindul a kis csapat :)

gzp74
Válasz titcar kommentjére
2012. dec. 18. 4:14

Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni egy sorozat megtalálásában, ami az egyik barátomnak jutott eszébe pókerversenyről hazafelé a kocsiban dumálva. Sajnos a címére nem emlékezett és így bajban vagyok. A lényeg, hogy egy fekete zsaruról szól a sorozat, aki egy napon gyilkosság vádjával szembesül. A csavar, hogy ezt a napot folyamatosan újraéli reggeltől, emlékezve a részletekre, ami korábban történt már vele ezen a napon.......Nem tudom, hogy ez igy elég lesz-e, de reménykedem :) Előre is köszi

danfiu
2012. dec. 18. 5:08

Most van a Homeland evadzaro resze,kivancsi leszek milyen:)

daPEPEhu
Válasz gzp74 kommentjére
2012. dec. 18. 6:49

Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni egy sorozat megtalálásában, ami az egyik barátomnak jutott eszébe pókerversenyről hazafelé a kocsiban dumálva. Sajnos a címére nem emlékezett és így bajban vagyok. A lényeg, hogy egy fekete zsaruról szól a sorozat, aki egy napon gyilkosság vádjával szembesül. A csavar, hogy ezt a napot folyamatosan újraéli reggeltől, emlékezve a részletekre, ami korábban történt már vele ezen a napon.......Nem tudom, hogy ez igy elég lesz-e, de reménykedem :) Előre is köszi

Day Break (TV Series 2006–

Littlemage
2012. dec. 18. 7:17

Az Arrow cimu sorozat se rossz, kicsit nyilvan mese, de szorakoztato. Nekem legalabbis :).

L.T.
Válasz Littlemage kommentjére
2012. dec. 18. 9:14

Az Arrow cimu sorozat se rossz, kicsit nyilvan mese, de szorakoztato. Nekem legalabbis :).

Nekem is nagyon bejön.

Holdenper
Válasz L.T. kommentjére
2012. dec. 18. 9:46

+1 Arrowra, egyik legjobb újonc

kertitorp
Válasz Holdenper kommentjére
2012. dec. 19. 20:47

A Zöld Íjász eredetileg nem egy amerikai képregény hős?
Egyébként nem rossz a sorozat.

NAFNAF
2012. dec. 27. 19:42

Nálam a Két pasi meg egy kicsi mindent visz :))

castor11
Válasz kertitorp kommentjére
2012. dec. 27. 19:49

A Zöld Íjász eredetileg nem egy amerikai képregény hős?

De az.

Élő ügyfélszolgálat