Január 17-én jön a Suits 3. évad is!
nem a 3, hanem a 2. folytatása
Sziasztok! Mit javasoltok, honnan érdemes sorozatokat leszedni? Főleg angolok érdekelnek, Whitechapel, ilyesmi.
Illetve a Mega-val kapcsolatban tapasztalat?
Banshee (TV Series 2013– ) - IMDb
Csak a pilotot láttam eddig, de ez az utóbbi 2-3 év legütősebb várósa. Pörgős, kemény igazi oldschool akció sorozat. Hangulatban 2 filmhez tudnám hasonlítani: Felon ill Taken. Csak ajánlani tudom!
Csak a pilotot láttam eddig, de ez az utóbbi 2-3 év legütősebb várósa. Pörgős, kemény igazi oldschool akció sorozat. Hangulatban 2 fimlhez tudnám hasonlítani: Felon ill Taken. Csak ajánlani tudom!
Csak a pilotot láttam eddig, de ez az utóbbi 2-3 év legütősebb várósa. Pörgős, kemény igazi oldschool akció sorozat. Hangulatban 2 filmhez tudnám hasonlítani: Felon ill Taken. Csak ajánlani tudom!
Hatalmas:D
Pilot: Legit at Sorozatjunkie
A Bansheet csak az nézze, akinek van gyomra az erőszakhoz:D
Harmadik részben van pár elég brutál jelent:)
Amúgy szerintem nagyon jó. A főszereplő olyan mintha a Californication, Walker a texasi kopó, a SOA, a Hustle, meg filmekből a Taken főszereplőit gyúrták volna össze
Ha valaki szereti az összeesküvés-elméleteket, nézzen bele az Utopia című sorozatba. Sajátos atmoszférát teremt, nagyon jó a fényképezése és a színvilága. Még nem néztem végig, de 6 rész után elvileg logikus lezárást kapott, viszont meg van benne a folytatás lehetősége is. Brit akcentusra készüljetek.:D
Ha valaki szereti az összeesküvés-elméleteket, nézzen bele az Utopia című sorozatba. Sajátos atmoszférát teremt, nagyon jó a fényképezése és a színvilága. Még nem néztem végig, de 6 rész után elvileg logikus lezárást kapott, viszont meg van benne a folytatás lehetősége is. Brit akcentusra készüljetek.:D+1 zseniális volt az első évad, nemhiába kapott 9/10-et junkien.