Póker Fórum Archívum > Minden más > soux sportfogadó topicja

dr.drogba
Válasz R1per2 kommentjére
2013. dec. 30. 16:41

Nagyon csűritek-csavarjátok,csak érezni kell és kész :D

iKeksz
Válasz soux kommentjére
2013. dec. 30. 16:51

Nem- nem mondjátok csak, legalább lesz vmi rálátásom :)

soux
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jan. 4. 16:18

Arsenal-Tottenham 1X 1,25

Az Arsenal csapata az elmúlt hazai 15 meccsét tekintve: (ebben van BL is)
10 győzelem 2 döntetlen 3 vereség

A Tottenham csapata az elmúlt vendég 15 meccsét tekintve: (ebben van EL is)
12 győzelem 1 döntetlen 2 vereség
Eredmények.com általi statisztikák a meccsről

A statisztika csalóka, mert ha megnézzük, hogy a 2 csapat milyen csapatok ellen játszott, láthatjuk, hogy míg az Arsenal csapata szinte csupa erős csapatot győzőtt le addig, a Tottenhamnél csak a Manchester United elleni győzelem volt ami erősnek bizonyul.

Az elmúlt 3 egymás elleni Arsenal-Tottenham mérkőzés mindegyike Arsenal győzelemmel zárult.

Arsenal várható hiányzók: Nicklas Bendtner,Vassiriki Abou Diaby, Yaya Sanogo, Aaron Ramsey, Mesut Özil, Kieran Gibbs
Lehet nem vesz részt a meccsen: Olivier Giroud, Alex Oxlade-Chamberlain

Tottenham várható hiányzók: Jan Vertonghen, Sandro, Paulinho, Younes Kaboul, Erik Lamela, Gylfi Sigurdsson, Kyle Naughton
Lehet nem vesz részt a meccsen: Emmanuel Adebayor, Jermain Defoe, Andros Townsend, Lewis Holtby

A "lehet nem vesz részt"-hez, annyit hozzáfűznék, hogy szerintem akit lehet azért mozgósítani fognak.

Akkor hajrá Ágyusok! :)

iKeksz
Válasz soux kommentjére
2014. jan. 10. 16:40

ezzel mi van feladva?

soux
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jan. 10. 17:25

ezzel mi van feladva?

Nem dehogy, nem állunk meg. ;)

2db meccset néztem hétvégére.

New England Patriots-Indianapolis Colts H 1.285 (Statisztika)
A New England csapata 2013-ban minden hazai meccsét megnyerte kivéve a Baltimore ellenit. Láttam az Indianapolis legutóbbi meccsét (a Kansas City ellen), de szerintem most fog kipukkadni ez a lufi. Szerintem ha az Indianapolis ismét ennyi hibával játszik kegyetlenül bűnhődni fognak, és szerintem nem lesz még egy ilyen nagy feltámadás, főleg hogy a NE csapata Tom Brady vezetésével Super Bowl esélyes is.

Elche-Sevilla X2 1,285 (Statisztika)

Itt csak a statisztikára tudok hivatkozni, és számomra ez elég meggyőző. Több, mint valószínű, hogy ezt a meccset fogom választani a "tuti" fogadásomhoz.

iKeksz
Válasz soux kommentjére
2014. jan. 10. 18:12

heti 1 meccsel ügyködsz?

Shaikon
Válasz soux kommentjére
2014. jan. 10. 19:00

Hétvégére:

Manchester Utd. - Swansea 1.46 H 4x nem kaphat ki a Mufc
Deportivo - Girona 1.53 H depor vezet de nagyon leadtak az előnyből , szintén 4. bukott meccse lenne .Nem,Nem.

ennyi és semmi más :) Na jó még apróval mehet ez:Yeovil - Burnley V 1.98 Burnley a 2. az első 6-ból 4-en egymás ellen játszanak ők meg az utolsó előttivel.

ez a 3 4x pénz még a mixen is .

zeoos77
Válasz Shaikon kommentjére
2014. jan. 10. 21:26

Hétvégére:

Manchester Utd. - Swansea 1.46 H 4x nem kaphat ki a Mufc
Deportivo - Girona 1.53 H depor vezet de nagyon leadtak az előnyből , szintén 4. bukott meccse lenne .Nem,Nem.

ennyi és semmi más :) Na jó még apróval mehet ez:Yeovil - Burnley V 1.98 Burnley a 2. az első 6-ból 4-en egymás ellen játszanak ők meg az utolsó előttivel.

ez a 3 4x pénz még a mixen is .

Kikapni nem fog az MU, hanem sima X-et csinál.

zeoos77
Válasz zeoos77 kommentjére
2014. jan. 10. 21:28

Hull City-Chelsea V 1.58
Newcastle-Man.City V 1.65
Atl.Madrid-Barca D 3.25

zeoos77
Válasz soux kommentjére
2014. jan. 10. 21:39

Szia! De kicsi, ezeket fogom vadászni és megosztani. Egy 40-es nyerő szériát szeretnék elérni. Meglátjuk mennyi sikerrel. Hétvégén keresem majd meg ennek a fogadásnak a párját, úgy 1,12 körül, de lehet természetesen magasabb is. :)

Ezt egyfajta challangeként csinálom, igazad van amúgy. Ha jól láttam hatharom.hun nincs olyan nagy "élet", mint itt. Remélem nem fog sokakat zavarni.

Így próbáltad már?
BombaTipp - profi sportfogadás: Stratégiák

Élő ügyfélszolgálat