Tanuljunk együtt spanyolul
Végre elhatároztam magam, és úgy döntöttem mivel elég sok szabadidőm van az egyetem mellett, a pókeren kívül még más hasznos dolgokra is lenne időm.Többször nekikezdtem már a spanyolnak de kb.2 hét után mindig valahogy elfelejtődött a dolog.Ezért gondoltam arra, hogy jó lenne, ha nem egyedül kellene csinálnom ezt az egészet, plusz motivációt is jelentene ha többen tudnánk tanulni és segíteni egymásnak.Szóval a cél teljesen 0-ról eljutni legalább egy középfokú szintre.Szívesen várom olyanoknak a hozzászólásait és esetleges segítségét aki már tud spanyolul.Úgy tervezem, hogy napi 45-60 percet fogok nyelvtanulással tölteni.Elég sok anyagot sikerült találnom a neten amiket folyamatosan meg fogok itt osztani veletek.Szóval aki csatlakozni szeretne az szóljon!:)
[CENTER]
[/CENTER]
engem érdekelne de sajnos most nem jó de azért neked sok sikert
engem érdekelne de sajnos most nem jó de azért neked sok sikert
Nem igazán szoktam ide írni, de ez a dolog érdekes.
Én is anno próbálkoztam a spanyollal, de feladtam. Na ezután jött az olasz és az sokkal jobban tetszett.Bár döcögtem vele elég rendesen, azért tök egyedül pár hét alatt rengeteget meg tudtam tanulni.
Most az van , hogy nem foglalkozok vele, azért vannak elég húzós dolgok+lustaság, de az érdeklődésemet nem vesztettem el.
Na nem akar velem tanulni senki?
Nagyon jó ötlet, én is sokat gondolkoztam már azon hogy elkezdem tanulni a spanyolt, de valahogy megmaradt elvi síkon a dolog:)
Én csatlakoznék ;)
Nagyon jó ötlet, én is sokat gondolkoztam már azon hogy elkezdem tanulni a spanyolt, de valahogy megmaradt elvi síkon a dolog:)
Én csatlakoznék ;)
Nagyon tuti, amint magamhoz tértem rácuppanok én is:)
Jó az ötlet, és a spanyol az én listámon is szerepelt, ha lesz időm, akkor próbálom követni az anyagot, de nem ígérek semmit..
Januárban szerintem csatlakozom én is.