Póker Fórum Archívum > Minden más > Tanuljunk együtt spanyolul

netfalo
Válasz medgypeti kommentjére
2008. dec. 27. 13:27

Nem most gondoltam hanem mondjuk a következő fél évben:)

júniusig mondjuk úgy programom van(idén érettségizek)

medgypeti
Válasz netfalo kommentjére
2008. dec. 27. 13:28

júniusig mondjuk úgy programom van(idén érettségizek)

Azért az nem olyan vészes...:)

V.Peti
2008. dec. 27. 15:32

én februártól elkezdek intenzíven tanulni tanárnál, mert diplomámhoz kell még egy nyelvvizsga. bár 3 évet tanultam a gimiben, de abból kevéske maradt meg.

amit tudok felrakok a fórumra majd a tanultakból/anyagokból

medgypeti
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 27. 15:37

én februártól elkezdek intenzíven tanulni tanárnál, mert diplomámhoz kell még egy nyelvvizsga. bár 3 évet tanultam a gimiben, de abból kevéske maradt meg.

amit tudok felrakok a fórumra majd a tanultakból/anyagokból

Köszi minden jól jön!

Littlemage
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 27. 15:39

Én lehet csatlakozom majd. bár januarban még németeznem kellene, jan. végén nyelvvizsga, de egyszerűen semmi kedvem nincs hozzá. Ez a mediterrán nyelv sokkal jobban érdekelne.

medgypeti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 27. 15:40

Én lehet csatlakozom majd. bár januarban még németeznem kellene, jan. végén nyelvvizsga, de egyszerűen semmi kedvem nincs hozzá. Ez a mediterrán nyelv sokkal jobban érdekelne.

Én is párhuzamosan fogom nyomni a német szakmait és a spanyolt.

Littlemage
2008. dec. 27. 15:48

nagyon eltökélt vagy :).

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 27. 19:34

hasta luego az valamelyik köszönés én ennyit tudok, főleg ha nem írtam rosszul :D

én németül akarok nekiállni megint tanulni már egy pár éve, de nagyon nehéz nekiállni :(

zsjozsef
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 27. 20:23

Tanár nélkül??

Littlemage. Tanuljunk együtt németül! :D Nekem is azt kéne. (a Laptop-os topikba is nézzen már be valaki! :))

illese
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 27. 20:24

Esetleg próbálhatod amit én tettem. Fél év német, és kimentem a Siemenshez egy projektre dolgozni. Minden héten tartottak bűnbak kereső értekezletet (elég kukában volt a projekt). Na ha ott nem álltál fel, és magyaráztad kézzel lábbal miért nem a te csoportod a bűnös rádverték a balhét. Jó lecke volt, mindenki gyorsan tanult...

Élő ügyfélszolgálat