Póker Fórum Archívum > Minden más > Te hallgatsz zenét pókerezés közben? :)

mrweg
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 31. 0:15

Mindíg hallgatok közben zenét és szerintem sokat tud segíteni mindenkinek. Persze mindenkinek más a stílusa. Nálam alapból sok downtempo és hip hop megy. Ha túl sok a stressz és érzem, hogy tilt felé közeledek, akkor nu jazz, chill out, deep house. De volt már olyan is, hogy beraktam 1 kis drum&bass-t és igen jól ment a játék mert pörögtem. All time classics: Bob Marley, Yann Tiersen.

Vika
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 31. 1:02

En kabaret hallgatok altalaban! :D

Kabaréval próbálkoztam én is, de elvonta a figyelmemet a játéktól. :)

nothinner
Válasz mrweg kommentjére
2008. máj. 31. 1:10

Régebben ment a TV póker közben, de az sokat ront a teljesítményen, ha odafigyelek rá néha. Aztán áttértem a zenehallgatásra. Eleinte mindenevő voltam, de ez nem volt jó, sokszor idegesített a zene, mintha nem hallanám tőle a saját gondolataimat se. Aztán végül kiforrta magát a dolog, és rájöttem, hogy elektronikus zenét kell hallgatni, amiben véletlenül sincs szöveg. Az ujjaimmal dobolom a ritmust az egeren, és érzem, ahogy ritmusra kattog az agyam. Komolyan hiszek benne, hogy ez segít nekem a koncentációban. Persze aki nem bírja az ilyen muzsikát, annak nem ajánlom, de nekem kijött a hosszútáv:D

ronInter
Válasz nothinner kommentjére
2008. jún. 1. 13:25

Mindig hallgatok zenét pókerezés közben, sőt igazából egyfolytában szól a zene :) Ha egyedül vagyok otthon, akkor még éjjel is ;)
Amúgy én már "alapból" mindenevő vagyok zeneileg, amióta megvettem az első magnókazettám :) Szóval klasszikustól magyar disco zenén át egészen a metalig jöhet akármi. Bár mostanában mind magyar, mind külföldi (95%-ban angol :) ) zenék esetén azokat hallgatom szívesen pókerezés közben, aminek tetszik a szövege is, és szívesen éneklem én is, amíg a körülöttem lévők bírják idegekkel :)
Ez vhogy nyugodtabbá/türelmesebbé tesz...mármint, hogy én is "éneklem" :D

bojanika
Válasz ronInter kommentjére
2008. jún. 1. 14:56

Én mostanában csendben játszom. Azóta nyerek megint :)

Dom
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 1. 15:06

Hát... hallgatok is meg nem is attól függ. A TV mindig megy backround, szóval vmi zaj állandóan van.

Ha emellett még hallgatok azt fülessel és akkor a húzósabb zenéket preferálom (INXS, U2, AC/DC).

titcar
Válasz Dom kommentjére
2008. jún. 1. 16:17

általában megy vmi nyugisabb zene (Morricone pl) , de van hogy lelövöm, mert úgy rézem zavar.

BaLa
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 1. 16:37

Én általában rap-et (underground) vagy power metalt (pl Jag Panzer, Sonata Arctica) szoktam hallgatni játék közben, de néha más is belefér. Mikor mihez van kedvem...

zoltanh
Válasz BaLa kommentjére
2008. jún. 1. 17:08

Általában Armin Van Buuren-en szól, de néha berakok Green Day, Road, KGB stb pörgösebb zenét.

kanrich_
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 1. 19:01

Nekem mindig vannak periódusaim, amikor vagy hallgatok szinte minden session közben zenét, vagy nem. Mostanában már vagy két hete csendben játszok (na ez így nem teljesen igaz, a szomszédok biztos megtanultak egy-két ízesebb káromkodást :)).
Amikor zene, akkor smooth jazz, lounge, legalábbis játék közben.

Élő ügyfélszolgálat