Most találtam egy nagyon jó kis progit, a youtube zenéiből lehet válogatni vele, be lehet állítani, hogy csak high quality zenék között keressen.
Muziic névre hallgat, letölthető itt.
Kis leírás hozzá
Hát a rock már kihalt??
Progressive zenék tényleg jók. Session közben nyugtató hatása is van :) Örülök h vannak itt olyanok akikkel zenében egyet értünk :)
Hát a rock már kihalt??
sztem az a gond csak a rokkal, hogy van 4-5 féle hangzás benne összesen, és azok is teljesen diszharmonikusak :S
nem véletlen, h a növény is 'arrébb megy' tőle a kísérletben.
De kihalni biztosan nem fog.. (ellentétben az emberiséggel?? lol)
Mit hallgatsz mostanában?
nem tudom, biztos volt régebben ilyesmi topic, de elegem lett a keresgélésből. igazából a lényeg az, hogy kéne egy átfogó zenei topic, és mondjuk lehetne ez az. ahol mindenki leírja, linkeli, hogy épp mire van rákattanva, aztán hátha tudunk egymásnak újat és jót mutatni!
kezdem is a sort a mostani kedvenceimmel.
Bedouin Soundclash - 12:59 Lullaby
YouTube - Bedouin Soundclash - 12:59 Lullaby
ez egy nagy kedvenc most, pedig egy kicsit nyálas, kicsi túl csill, de azért kell ilyen is, most játszogattam gitáron aranyos kis dal.
Apparat - shine shine; komponent
YouTube - Shine Shine (Apparat Remix)
YouTube - Apparat - Komponent (Telefon Tel Aviv Remix)
shine shine iszonyat egy húzós elektronikus trekk, amúgy apparat most volt merlinben, sajnálhatja aki kihagyta. német rántás. modeselektort ha valaki ismeri, arra hasonlít.
jah modeselektor:)
kill bill vol. 4
YouTube - Modeselektor - Kill Bill Vol.4 (Original)
alap zúzás
aztán még mostani kattanásom, bár ez alternatív rock, de hát mindent hallgatok össze vissza
Mademoiselle K - Final
YouTube - Mademoiselle K - Final
iszonyat erőteljes, happy boldog szuper francia altern. rock, egy csodás hangú laza csajszival az élen. főleg a szám végén csillogtatja meg az énekhangját.. amúgy meg egy kurva ugrálós marha jó kis tánci tánci
egyik legjobb barátom zenéje:
YouTube - Daft Punk - Superheroes (WPAHP Remix)
daft punk superheroes remix, nagyon nagy alap. főleg mondjuk nagy MTT-k final table-je mellé garantált siker:D
amúgy: We Plants Are Happy Plants on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Videos
Herzhog on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Videos - elmebeteg zúzás
Stu Ungar on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Videos - elmebeteg elmebeteg elmebeteg
másik jó barátom zenéje:
Lucrecia Protellor on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Videos
na és még örök alap:
radiohead.
egy speckó fellépésük from the basement: where i end and you begin
YouTube - Where i end and you begin - Radiohead live from the basement
aztán kicsit szállósabb:
YouTube - Starchaser feat LO-FI Sugar - So high (Adam Sheridan Remix)
probably the best tune ever:
YouTube - James Holden idiot
james holden minimál építkezős kattogós techno elképesztő iszonyat jó. balaton soundon ő volt a legjobb tavaly ez teljesen világos. vmi zseniális ez a csávó.
so high so high so high.
remélem, hogy ez egy jó kezdeményezés, és nem ütközik az oldalnak az egyéb szabályaival. amúgy szerintem a közösségépítő hatása az alapvető.
szóval lehetne egy ilyen topic, remélem meg is fog maradni, és hallgassátok ezeket, mert tényleg érdemes!
heh.
"audio"sultan
Végül is van ilyesmi topik.
Nekem ezek a kedvenceim:
YouTube - Oliver Cheatham - Get Down Saturday Night Micsoda egy alak! :D
Dailymotion - Rick James - Superfreak, a video from franc32. los
YouTube - Boogie wonderland - Earth Wind and Fire És az összes EWF.
YouTube - Bobby Patterson - I Got a Suspicion
YouTube - CERRONE - Give Me Love Szintén egy alak.
YouTube - CERRONE - Take Me
YouTube - CERRONE - You Are The One
Dailymotion - Trammps: disco inferno, a video from GGG40. Trammps, disco, inferno
Ha valaki ismer ilyen zenéket, akkor linkeljen már! :)
YouTube - Eric Clapton - Layla
Dailymotion - Eric Clapton - I shot The Sheriff, une vidéo de noodle69. Eric, Clapton, shot, The, park
Hát ma elég másnapos/aznapos vagyok hozzá, hogy 3 órája ezt füleljem:
YouTube - Kid Cudi Vs Crookers - Day 'N' Nite (Out NOW)
na jól van, bocs mindenkinek hogy nyitottam egy új topicot feleslegesen.
csak szerintem azért ez nem egészen ugyanaz.
de mindegy persze lehet ebbe beágyazva az amit én akartam..
na jól van, bocs mindenkinek hogy nyitottam egy új topicot feleslegesen.
csak szerintem azért ez nem egészen ugyanaz.
de mindegy persze lehet ebbe beágyazva az amit én akartam..