Póker Fórum Archívum > Minden más > Te hallgatsz zenét pókerezés közben? :)

Admin
Válasz audiosultan kommentjére
2009. márc. 29. 15:50

na jól van, bocs mindenkinek hogy nyitottam egy új topicot feleslegesen.
csak szerintem azért ez nem egészen ugyanaz.
de mindegy persze lehet ebbe beágyazva az amit én akartam..

Nehéz helyzet, végülis hasonló a két topik, és mi csak azt szeretnénk, ha a hasonló témájú topikok egyben lennének, hogy a fórum átlátható maradjon.

Mindenesetre természetesen ha többen is úgy gondoljátok, hogy ez a téma (audiosultan 13:56-os hozzászólásától) külön topikba kerüljön, akkor visszahelyezzük azt!

zozoapo
Válasz audiosultan kommentjére
2009. márc. 29. 15:57

ez az egyik kedvencem, valahogy ehhez a zenéhez is meg kell érni, nagyon megnyugtat és Page amilyen gitárszólót művel benne..:

YouTube - Led Zepelin - Stairway to Heaven

más:

YouTube - Men At Work - Land Down Under

YouTube - Boogie Pimps - Sunny

YouTube - Ghosts N Stuff (Hard Intro Version)

audiosultan
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. márc. 29. 15:59

no meg nem titkoltan az is benne volt ebben az egész újtopicban, hogy mivel a minden más-ba ágyaztam bele, nem kell feltétlen hogy minden topic áttételesen a pókerről szóljon. az egész oldal arról szól. néha lehet azt is írni, hogy mit hallgatsz amúgy? nem pedig az, hogy most pókerezés közben váváváváváv. van élet a pókeren kívül is...

zsjozsef
Válasz zozoapo kommentjére
2009. márc. 29. 16:45
zsjozsef
2009. márc. 29. 16:47
zsjozsef
2009. márc. 29. 23:04
titcar
Válasz titcar kommentjére
2009. ápr. 19. 5:40

általában megy vmi nyugisabb zene (Morricone pl) , de van hogy lelövöm, mert úgy rézem zavar.

nah a nyugisabb tracklista bővült gregoriannal meg enyaval esetleg hasonló stílusban valaki valamit? :)

dodi89
Válasz titcar kommentjére
2009. ápr. 19. 9:33

Most látom csak a topicot:))) Én Avrilt, Dragonforce-t, Killswitch Engage-t, Drowning Poolt Systemet és Offspringet preferálom hangulattól függően:)

medgypeti
Válasz dodi89 kommentjére
2009. máj. 11. 2:53

Mostanában Into the Wild OST-t hallgatom.Eddie Vedder a Pearl Jam énekese szerezte, kegyetlenül el lett találva, nem hiába kapott érte Grammyt és Golden Globeot.Egy kis ízelítő:

YouTube - Eddie Vedder - Society - Into the Wild Soundtrack
YouTube - Eddie Vedder - Guaranteed
YouTube - Eddie Vedder Rise
YouTube - Eddie Vedder---Hard Sun

bravesoul
Válasz medgypeti kommentjére
2009. máj. 11. 3:19

chillout ftw :rolleyes:

Élő ügyfélszolgálat