Érdekes, mert mióta nem hallgatok zenét, sokkal plusszosabbak a sessionjeim. Viszont a TV általában megy a háttérben, és az esetek többségében sport megy. Mint pl. most a Garros...
Ja és Dodi: Dragonforce FTW!
Póker közben ez a legjobb zene!Főleg, ha ilyenekkel játszol... Mr. Scruff:Fish YouTube - Mr Scruff Fish
Relaxáló finom zenének ajánlanám Cannibal Corpstól a "Szárnyas aprólékok visszaöklendezése" című etűdöt.
Relaxáló finom zenének ajánlanám Cannibal Corpstól a "Szárnyas aprólékok visszaöklendezése" című etűdöt.
Sex Pistols-t, általában akkor ha valaki elkezd mocskolódni a chatben,azt nagyon nem bírom..tegnap például egy honfitársunk (az everest infó szerint egy nő,bár ha valóban az volt én inkább nősténynek nevezném) ontotta magából a f.s.g..ci,...stb jelzőket és küldött el anyámba miután alulmaradt egy full vs. drill partiban. az ilyet egyszerűen nem értem...ilyenkor jó a Sex pistols ,lenyugtat:)
Az én kedvenceim
Lehet lerágott csont,de nálam ezek viszik a pálmát:
YouTube - ROCKNROLLA Theme Song
YouTube - Danny Elfman- The Little Things [Wanted Movie Soundtrack]
egy életbevágó kérdésem lenne kedves fórumlakók, poker after dark zenéjének nem tudja vki a címét?? Egyáltalán van vmi előadója vagy csak a PAD miatt készítették?? Nah ijedtemben ennyi, ha vki akármit is tud annak megköszönöm.
csak ezt hallgatom all the time:
YouTube - DJ Dali - Pókerember