bunda :D
japp
Holnap, pénteken Djokovic-Berdych nyegyeddöntő az RG-n. 10x a csehre a szorzó, ami mindent figyelembe véve irreálisan magas. Nem akarok tippeket adni, de szerintem be lehet próbálni...
Aki szereti a pénzt, az egy forintot se tegyen Berdychre. Ég és föld a különbség a két játékos között. Djoko-nak ez az egy GS hiányzik. Az egymás elleni eredmény magáért beszél. Berdych amúgy sincs nagy formában. 5 szettben meg főleg esélytelen.
Persze, egyértelműen esélyesebb Djokovic, de Róma óta kicsit sántít a játéka, nagyobb hullámvölgyekkel. Reálisan 1,2x körüli kéne hogy legyen a szerb, 4x körüli a cseh szorzója, ehhez képest meg 1,06x és 10x.
Akkor is azt mondom, megér egy próbát... :D
Persze, egyértelműen esélyesebb Djokovic, de Róma óta kicsit sántít a játéka, nagyobb hullámvölgyekkel. Reálisan 1,2x körüli kéne hogy legyen a szerb, 4x körüli a cseh szorzója, ehhez képest meg 1,06x és 10x.
Akkor is azt mondom, megér egy próbát... :D
4x az nagyon alacsony lenne, nézted a H2H statisztikájukat?Ráadásul Berdych 31éves évről évre gyengébb.Abban igazad van h Djoko nem dominálja ugy a salakot mint a kemény pályát de akkoris.Én is Berdychnek fogok szurkolni a meccsen amugy.
djoko kicsontozza a játékok száma nem fogja elérni a 31,5-t odds 2,10
Hú öcsém, mekkora máker ez a Djoko. Nem is tudtam, hogy rögtön leléptetik azt, aki szándékosan vagy véletlenül eltalálja a vonalbírót. Megúszta az ütődobást, pedig hárman is álltak mögötte. Durva lett volna, ha ilyen kapitális bakival vet véget az álmainak.
Régen amikor toltam párszor én is dobáltam mondjuk, amikor elöntött a zab, de arra azért ügyeltem, hogy ne törjön, mert nem lett volna pénz még egy 20 ezres Wilson-ütőre. Nem is toltam rosszul amúgy, majdnem 2 méteres inast oktattam, így általában neki kellett fizetnie a pályadíjat. Kár, hogy nem látta a donk, aki szerintem még labdamenetet sem nyerne ellenem, sőt még azt is kinézem belőle, hogy egyfolytában kettőshibázna, mert nem találná el az adogatóudvart.