Ezt jól benéztem.
djoko kicsontozza a játékok száma nem fogja elérni a 31,5-t odds 2,10
Gyokót kiejtette egy szó szerint óriás donk, vicz. Korábban Waw is ment a lecsóba, itt az esély Rogernek, hogy még egyszer utoljára nyerjen egy Slamet. Remélem, nem fog betlizni esélytelenebbek ellen, és akkor már csak egy Mörrit vagy a potrohost kell elkapni.
Füvön maximum Murray okozhat nehézséget.
Álom döntő az Auszi openen. Reméljük Federer sikerrel a végén:D
Óriás meccs lehetett, kár, hogy átaludtam részegen az egészet, mindenesetre 1-2 éve már letettem róla, hogy az Öreg nyer még GS-t, de szerencsére rámcáfolt, szép volt, Maestro!
Döbbenetesen gyönge volt ma Roger, ilyen rosszul még életemben nem láttam játszani az Öreget, nézni is rossz volt. Talán jobb is így, mert ha valami csoda folytán továbbjutott volna, kapott volna Djokótól három 6-0-t.
Nagy meglepetés, de elég kemény körülmények voltak, amit ő láthatóan nehezebben viselt, mint ellenfele. 10 kettős hiba + 76 ki nem kényszerített hiba... ilyet nem gyakran látni tőle.
Egyébként nem hiszem, hogy Djoko ellen simán kikapott volna, a szerb is szenvedett rendesen a forróságban. Marci ellen is elég nagy gondban volt, amíg be nem ültek együtt meztelenül a jégfürdőbe. Ott nem tudjuk mi történt, de Djoko azt állítja, nagy élmény volt. Utána meg kiosztott egy 6:0-át.
Igen az a jégfürdő érdekes sztori . Én is behuppantam voIna fuII mereven abba a jakuzziba!
Persze Babos döntőbe jutása az nem téma,ugye?:)