Nem lehet bírni Nadallal :/
Wawrinka sem fog szerintem...1 set-et adok neki max
Ez szörnyű meccs volt
Fogalmam sincs, miért fosik Roger Nadaltól, de megint tele volt a gatya, mint mindig. Felfoghatatlan... Sajnos sosem fog már GS-t nyerni, a döntő meg hasonlóan sima lesz, mint a mai.
Érthetetlen, hogy nem vállalt semmit
Fogalmam sincs, miért fosik Roger Nadaltól, de megint tele volt a gatya, mint mindig. Felfoghatatlan... Sajnos sosem fog már GS-t nyerni, a döntő meg hasonlóan sima lesz, mint a mai.
Én ezt inkább tudáskülönbségnek hívom, mint fosásnak...
Ő se hitte el hogy meg lehet fogni Nadalt, nem vàllalt eleget. Egy mentàlisan összeszedettebb Roger megizzasztotta vagy akàr le is gyűrhette volna. Főleg a hosszú labdameneteknél jött ki a dolog, sztem ott Nadal jól csinàlta, hogy megvàrta mìg ellenfele hibàzik.
Ez nagyon nagy tévedés, Nadal ellen kb az 50%-át nem tudja hozni sosem Roger annak, amit tud, mert egyszerűen be van tőle szarva. Ez nem tudáskülönbség, hanem mentális tényező, amiben nagyon-nagyon a spanyol alatt van. Már ott elveszti a meccset, amikor felmegy a pályára, egy félkezű Nadal ellen is ki tudna kapni. És ez már csak rosszabb lesz, mert öregszik is.
Akkor is be volt szarva, amikor megverte? Valszeg, csak mákja volt vagy épp Nadal volt béna? Aha, persze :) Nem tud mit kezdeni Nadal stílusával, ami többnyire a bal kéznek és a felpörgetett labdáknak köszönhető. Nem véletlen van ilyen statja Nadal ellen...csak GS tornákat nézve pl. borzalmas milyen különbség van köztük. De ha arra gondoltál, hogy nincs meg a tudása és emiatt fosik, akkor oké :) De nem gondolom, hogy egy eredményeket elérő (legenda) befosva menne már fel a pályára. Illetve követve a Te logikád, akkor ezek szerint mindenki be van fosva ha Nadal-al kell játszani salakon. Kb. mindenkit alázva ver szarrá.