A hüllőkérdést pont azért tartják butaságnak, mert nem egy elfogadott dologról van szó.
És akkor ennyi a magyarázat? :) ha én azt mondom, hogy bennem reinkarnálódott Jézus, akkor ez csak azért megfontolandó, mert ez nem elfogadott, illetve nem lehet megcáfolni?
milyen hüllőkérdés?
kicsit mintha elkanyarodott volna a topic az eredeti témától :)
milyen hüllőkérdés?
Nana Jak felvetett egy tök jó témát, ahol kezdett egy jó kis diskurzus kialakulni, most viszont már eljutottunk a másik végletbe Ickéhez, Baloghoz, meg a gyíkemberekhez.
Szerintem nyissatok a témának új topikot, vagy menjetek a rejtelmek szigetére, esetleg valamilyen UFO blogra ott tárgyaljátok ki a témát.
Azért mondom, mert az eredeti felvetés nagyon érdekel, de az, "hogy a gyíkemberek hogyan irányítják társadalmunkat nagyon nem"
Nana Jak felvetett egy tök jó témát, ahol kezdett egy jó kis diskurzus kialakulni, most viszont már eljutottunk a másik végletbe Ickéhez, Baloghoz, meg a gyíkemberekhez.
Szerintem nyissatok a témának új topikot, vagy menjetek a rejtelmek szigetére, esetleg valamilyen UFO blogra ott tárgyaljátok ki a témát.
Azért mondom, mert az eredeti felvetés nagyon érdekel, de az, "hogy a gyíkemberek hogyan irányítják társadalmunkat nagyon nem"
Visszakanyarodva az eredeti témához, egy történet jutott eszembe a tinédszer koromból, talán kicsit off.
Kb. 13-14 évvel ezelőtt középiskolás voltam. Egy-két spanom ultra drága ruhákban járt iskolába, durván menőnek számítottak. Ezt látván sokáig gyűjtöttem a pénzt és 15-16k -ért vettem magamnak egy király Gas inget, ami elég sok pénznek számított egy ingért, tekintve, hogy semmi jövedelmem nem volt. Csak azért vettem az inget mert úgy gondoltam nagyon menő leszek tőle. Aztán a "ritkaságot" hétköznap nem hordtam, buliba nem vettem fel nehogy leöntsék, kiégessék óriási becsben tartottam. Telt múlt az idő, és mire eljött a megfelelő spot gondoltam itt az ideje élesben is bemutatni de már össze sem tudtam magamon gombolni úgy kinőttem, úgyhogy elajándékoztam egy barátomnak. Sokáig gyűjtöttem rá, egyszer sem volt rajtam, mégcsak menő-ve sem tett. Ezután már nem vágytam olyan cuccokra amik "menők", hanem csak olyanokra amik boldoggá tesznek.
Jó ötlet David Icke-nak egy külön topic, viszont Balog pont az aktuális témáról (a materiális világról) beszél. A "közös jóhoz" való hozzájárulás stb. :)
milyen hüllőkérdés?
Nem mondod, hogy Te még nem tudod, hogy a reptiliánok irányítják a világot?? :D
Amúgy viccet félretéve:
Feltűnően gyakori a kígyók és egyéb hüllők jelenléte a különböző vallásokban, mitológiákban. Máig nem tudom, hogy miért szerepel a Bibliában pont a kígyó, vagy ott van a Kundalini kígyó, ki találta ki a nagákat (Buddha mögött is láthatjátok ábrázolva, és mindegyik indiai vallásnak a része), miért van a germán mitológiában Világkígyó, ami körülöleli a világot, vagy ugyanez az egyiptomiaknál az Ouroboros, miért van az aztékoknak kígyóistene és egyéb hüllőik, honnan a fenéből ered a kínai mitológiában a sárkányok jelenléte, ugyanitt említhetnénk Sárkányölő Szent Györgyöt, meg néhány egyiptomi istent, görög mitológiai lényeket, csak hogy említsek pár egymástól ellentétes földrajzi helyen, eltérő időben élő civilizációt, akik közül sokan egyáltalán nem érintkeztek egymással. Ha jobban megnézitek, ezek talán a leggyakoribb emberi jelképek, kígyók, egyéb hüllők. Ugyanígy nem tudom, miért találták ki ezek az egymással nem érintkező civilizációk, hogy isteneik az égből jöttek. Szóval, nem David Icke az első, aki szívott valamit és elkezdte leírni a tapasztalatait, úgy néz ki, hogy ebben az esetben a Földön bárhol is élj, bárki is legyél, őseid valószínűleg szintén bolondok kellettek hogy legyenek. Vagy nem. És nem, nem gondolom, hogy reptiliánok irányítják a világot, de mindig is furcsának találtam a vallásokat és a különböző mitológiákat, és érdekel, hogy mi lehet ezeknek a dolgoknak az eredete. Logikátlannak gondolom, hogy "csak úgy", pedig racionálisnak tartom magam.