Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Topik érett gondolkodásúaknak a materiális világról

forexnub
Válasz jak1 kommentjére
2013. nov. 26. 14:41

moderálni kellene már a topicot, mert a fele már off

Bumbanas
Válasz kukiszabi kommentjére
2013. nov. 26. 15:10

Nem tudom, hogy meg volt-e említve eddig(nem olvastam egyelőre a hsz-eket), de Balogh Béla könyveit, youtube-re felrakott videóit ajánlom mindenkinek, nagyon jól beszél a materialista világ problémáiról, spiritualitásról, stb.

Balogh Béla ELKEZDŐDÖTT... (2012.07.06.) - YouTube

Végignéztem/hallgattam mind a másfél órát. A leglényegesebb gondolatok az előadás végén jöttek elő: Meg kell vásárolnom a könyveit, mert különben hülye materialista maradok! Az egész előadás alatt olyan érzésem volt, mintha tényeket és tudományos eredményeket féligazságokkal keverve egy meg nem értett zseni vallomásait hallgatnám. Sajnos a barátainak a vállalkozásai és a könyvpromóciója a legkisebb hitelesség látszatát is elvették. Mellesleg tudom róla, hogy ezeket az előadásokat pénzért tartja, amivel "kifosztja az embereket" és ez cseppet sem "értékteremtő munka".

BelaKecske
Válasz forexnub kommentjére
2013. nov. 26. 15:40

Az egész topik off, amíg nincsen a szabályzatnak nem megfelelő komment, addig maradni fog szerintem, az könnyen lehet hogy majd egy idő után le fogják zárni, de ez nem a mi dolgunk.

jak1
Válasz jak1 kommentjére
2013. nov. 26. 15:42

Én nyitottam a topikot, de már fogalmam nincs miről van szó.

kry
Válasz jak1 kommentjére
2013. nov. 26. 16:14

[video=youtube;InEnWwzCxcw]https://www.youtube.com/watch?v=InEnWwzCxcw[/video]

S0nnyB1ack
Válasz jak1 kommentjére
2013. nov. 26. 16:25

Én nyitottam a topikot, de már fogalmam nincs miről van szó.

Valami olyasmi, hogy Ádám és Éva annyira szexmániások voltak, hogy magukra haragították a teljes mitológiát így a mindenféle állati testet öltő, szokatlan nevű istenségek kígyóvá változtatták őket arra kárhoztatva hogy gyógyszertárakat szimbolizáljanak. Néhány tudós ezt az egészet látta és most pénzért elmesélik. Állítólag a Mortal Kombat-os Reptile-nak is köze van a dologhoz.

Krono
2013. nov. 26. 16:56

Nem értem miért kellene moderálni a topicot. A topicindító téma már ki lett vesézve, nem lehet 40-50 oldalon keresztül vele foglalkozni. Személyeskedés nem volt a topicban, érdekes témák jöttek elő, nem értem mi a probléma. Ez nem egy monitor topic pl., amit azért keres az ember CÉLIRÁNYOSAN, hogy tájékozódjon a monitorokról. Na ott tényleg elítélendő az offtopic.

fejes1988
2013. nov. 26. 16:59

Nem értem miért mondod ezt.

weaktight | Hand | Q5o - No Limit Holdem Tournament

Amúgy mi erről a handről a véleményetek, ti bemernétek tolni a kisvak helyében ezt a két lapot?

naggeri
Válasz fejes1988 kommentjére
2013. nov. 26. 17:04

Nem értem miért mondod ezt.

weaktight | Hand | Q5o - No Limit Holdem Tournament

Amúgy mi erről a handről a véleményetek, ti bemernétek tolni a kisvak helyében ezt a két lapot?

haha nice one!
csakhogy én is írjak valamit ebbe a semmiről sem szóló tldr offtopikba.

Maxxxika
Válasz jak1 kommentjére
2013. nov. 26. 17:07

Kérem fejes azonnali bannolását!
Súlyosan topicromboló, és nagyon kitűnik a cinikus hangvétel is.

Élő ügyfélszolgálat