Én azt nem értem máig, hogy mire használják? Ipadet, tabletet stb. Pókerezek? Számítógép. Filmet nézek? Számítógép. Úton vagyok valahová és úgy akarok filmezni, pókerezni, játszani, stb.? Nem akarok, mert úton vagyok. Telefonálni akarok? Vezetékes telefon. Úton vagyok, és telefonálok? Szar, régi mobil. Fényképezni akarok? 4 Mpixeles 10 éves gép. Fel akarok vágni vele? Nem akarok felvágni. :)
Én azt nem értem máig, hogy mire használják? Ipadet, tabletet stb. Pókerezek? Számítógép. Filmet nézek? Számítógép. Úton vagyok valahová és úgy akarok filmezni, pókerezni, játszani, stb.? Nem akarok, mert úton vagyok. Telefonálni akarok? Vezetékes telefon. Úton vagyok, és telefonálok? Szar, régi mobil. Fényképezni akarok? 4 Mpixeles 10 éves gép. Fel akarok vágni vele? Nem akarok felvágni. :)
12 évesé az első magyar iPhone 5s - Hir24
Amúgy meg
[video=youtube;QJa3w3WYbtI]http://www.youtube.com/watch?v=QJa3w3WYbtI[/video]
Érdekes téma. Van ami kell, van ami nem. PL reggel vettem egy gatyát 40K ért. Viszont ilyen telefonom van.
Nokia 1661: A legolcsóbb TFT kijelzős Nokia - Mobilarena Mobiltelefon hír
12 évesé az első magyar iPhone 5s - Hir24
Érdekes téma. Van ami kell, van ami nem. PL reggel vettem egy gatyát 40K ért. Viszont ilyen telefonom van.
Nokia 1661: A legolcsóbb TFT kijelzős Nokia - Mobilarena Mobiltelefon hír
Azzal semmi baj nincs, ha valaki költ egy nadrágra vagy egy ipodra vagy egy drágább laptopra, mert az a vágya, ez még nem jelenti feltétlenül, hogy azt jelenti mérvadónak, hogy kinek van még ilyen cucca.
Az már inkább baj, ha valaki ebből indul ki és azért kell az iphone, hogy legyen.
Te nagy szaki vagy :) nem tudsz olyat, hogy otthonról kényelmesen függetlenítsek egy nokia 6303c telefont? Kutattam a témába, de nem találtam semmit rá, csak fizetős kivitelben.
Pár vázlatpontban kilehet fejezni, hogy miért ilyen a helyzet:
-családi háttér
-nevelés
-társadalmi elvárás
-megfelelni vágyás
-tájékozatlanság
-média
-oktatási rendszer
Bármennyire szeretnénk az itt tárgyalt jelenséget a mai kor vívmányának beállítani nem az.
Az ember a maga, akár nyomorúságos szintjén, mindig is olyan dolgokra vágyott amit a közvetlen környezete menőnek értékesnek tartott.
Annyiban mégis a mai korunk sajátossága a helyzet, hogy a média által közvetlen környezet ma már kb a fél világot jelenti régen meg csak egy falut.
Ez van az emberek 90% befolyásolható "zombi", akinek meg kell mondani mi a menő, mi az érték és azt fogja szeretni, értékesnek tartani, a környezet által menőnek tartott tárgy birtoklásától lesz boldog.
A maradék 10%-ból 9% bár önállóan gondolkodik nem tudja megvalósítani magát és depressziós, alkoholista, drogos, öngyilkos lesz etc...
1%-ból lesznek az igazán boldog sikeres emberek, de belőlük kerülnek ki a korszakalkotó politikusok, népvezérek, diktátorok és multik létrehozói is, akik bár lehet nem boldogok, de irányítják a tömeget.
Szerintem valahol itt lehet az igazság.