Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Torrent meghívó kérése

KillBill100
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. ápr. 28. 10:43

most nem ertem az okoskodasodat,ha kicsit bövebben kifejtened megküöszönném.

Amennyiben nincs lehetőséged meghívót küldeni, de szeretnél lehetőséget adni egy ismerősödnek, barátodnak, hogy az oldal tagja legyen itt tudod ajánlani nekünk. Írd be az e-mail címét és pár héten belül e-mailben értesítjük.

FIGYELEM: ez a lehetőség nem garancia arra, hogy az ajánlott felhasználó az oldal teljes jogú tagja legyen.

itt meg szo sincs pénz kéréséröl
meghivom a barataimat és emailbe meg közlik a valos tényeket.ez mi ha nem atveres?
arrol nem beszelve,hogy évek ota mindenhol azt olvasod,hogy ncorera nem volt és soha nem is lessz pénzért valo regisztracio!!
soha ne mond,hogy soha?!
aztan en magyarazkodhatom.nem veled esett meg..
sajnos az ncorenak befellegzett!
a legnagyobb célponta vállik ha eddig nem az volt.
azert meg mar senki ne fizessen,hogy lekapcsoljak az oldalt aztan ugrott a pénze
da ha valaki ennek ellenere is vallalna a reget akkor az sms dijan felul utal nekem ezer forintot,szivesen kuldok neki meghivot!ennyi:D
1nap alatt 10ezer uj felhasznalo:S hol a régi ncore?

JuhaAasz
Válasz KillBill100 kommentjére
2012. ápr. 28. 10:50

most nem ertem az okoskodasodat,ha kicsit bövebben kifejtened megküöszönném.

Amennyiben nincs lehetőséged meghívót küldeni, de szeretnél lehetőséget adni egy ismerősödnek, barátodnak, hogy az oldal tagja legyen itt tudod ajánlani nekünk. Írd be az e-mail címét és pár héten belül e-mailben értesítjük.

FIGYELEM: ez a lehetőség nem garancia arra, hogy az ajánlott felhasználó az oldal teljes jogú tagja legyen.

itt meg szo sincs pénz kéréséröl
meghivom a barataimat és emailbe meg közlik a valos tényeket.ez mi ha nem atveras?
aztan en magyarazkodhatom.nem veled esett meg..
sajnos az ncorenak befellegzett!
a legnagyobb célponta vállik ha eddig nem az volt.
azert meg mar senki ne fizessen,hogy lekapcsoljak az oldalt aztan ugrott a pénze

baszki korán van még, szerintem az előző hsz-edbe félreértettem valamit :D

megértettem amit írtál :D igy már világos, nem ártana felkelés után kicsit észhez térni, legalábbis amíg normálisan nem lát a szemem. visszavonom, a felháborodás abszolút jogos :)

Sambenez
2012. ápr. 28. 10:52

a már bent lévő feljhasznaloknak is kell sms-t kuldeni kulonben törlésre kerül a fiokjuk!

Ezt honnan veszed? Ilyen info sehol nem jelent meg.

KillBill100
Válasz Sambenez kommentjére
2012. ápr. 28. 10:56

ok.semmi probléma!:)
itt érdemes a hsz-ek között is olvasgatni.

Itt az nCore regisztráció, sms-ező szingliknek… (Frissítve) - Asva.info

Rendes
2012. ápr. 28. 12:42

Ezek az sms kérések meg fizetés témák szerintem átverések! Soha ne fizessetek meghívóért, ezt az Ncore csapata is mindig kihangsúlyozza! Én hat éve vagyok Ncore tag. de még soha nem kértek pénzt! Igaz támogatás van az oldalon, de azt mindenki önszántából dönti el hogy támogatja e a csapatott, én vagy 2 éve egyszer támogattam őket egy 500 forintos sms-el, mert megérdemlik! :D

Ha van itt olyan aki megtudna hívni Demonoid-ra vagy valami szuper elektronikus zenéket tartalmazó oldalra ( ahol jó minőségű EP-k vannak kiadóktól) azzal szívesen cserélnék meghívót!

KillBill100
Válasz Rendes kommentjére
2012. ápr. 28. 13:02

könyörgöm Rendes!
sajnos nem kamu!!
uj tulajdonos(amit kétlek,sztem csak névváltás)
olvasgass akkor magán az ncoren:(

http://ncore.cc/forum.php?action=comments&thread_id=8651

2éve meg megerdemeltek,de most mar 1ft ot sem erdemelnek!!

Rendes
2012. ápr. 28. 13:26

Ezt most olvastam:

Megváltoztattuk az aktiválási lap szövegét. NEM kötelező regisztrálni az emlitett partner-oldalra, csupán lehetőség, egy plusz, hogy egyidejűleg oda is kedvezményesen kap a felhasználó premium accountot.
Sajnáljuk, hogy ilyen rosszul lett ez megfogalmazva és leközölve, nem volt szándékunkban senkit félrevezetni, és elnézést kérünk azoktól, akiket esetleg mégis sikerült.

A kötelező regisztráció csupán azokra vonatkozik a külső oldalon, akik PayPal-lel, illetve bankkártyával szeretnének fizetni, ugyanis ők regisztráció után tudják csak ezt megtenni, és az ottani oldalon kapják meg az nCore-bejutáshoz szükséges kódot.

Amint az uj aktiválás szöveg szerint is kiírtuk, "elég csak" az SMS-t elküldeni az ott emlitett telefonszámra, a szöveggel, ezzel teljes jogú taggá válnak az oldalon, további plusz és/vagy szankció nélkül.

Rögtönzött Q&A:

Q: Külföldről is működik-e a telefonszám?
A: Nem, külföldről csak a bankkártyás, illetve a PayPal-os fizetés lehetséges.

Q: Mennyi a valós összeg? Valahol 1500 Ft szerepel, valahol 1600 Ft + ÁFA.
A: Legolcsóbb fizetési eszköz lett közölve az e-mailben, ami a bankkártyás, illetve PayPal-os. Ezek esetében 1500 Ft, SMS használatakor pedig 1600 Ft + ÁFA (2032 Ft).

Q: Végleges-e ez a bejutási lehetőség?
A: Ez most csak bejutási akció volt, hogy aki nagyon szeretett volna bekerülni, annak legyen rá lehetősége.

Q: Kötelező-e regisztrálni a talalka.hu weboldalra?
A: A Találkára nem kötelező beregisztrálni ahhoz, hogy valaki csak az nCore-t szeretné használni. Ez a lehetőség azonban csak SMS-es fizetéssel lehetséges. PayPal, illetve bankkártyás fizetésnél kötelező a talalka.hu regisztráció, ugyanis a bejutáshoz szükséges kódot ott tudják kiküldeni nekik.

Q: Akinek már van talalka.hu regisztrációja, annak lehetősége van-e ingyenesen bejutni az nCore-ra?
A: Nem, ez az akció csak is az nCore-ról érkező tagok számára nyitott, másoknak ez nem elérhető.

Q: Kötelező-e az SMS-es regisztrációs díj támogatással együtt (tehát a nagyobb értékű SMS)?
A: Nem kötelező a nagyobb összeget fizetni, csak akkor, ha úgy érzi, hogy szeretné az oldalt támogatni, illetve egy ismerősének meghívót küldeni. Természetesen az ismerősnek már nem kell fizetnie!

Ha további kérdésetek lenne, tegyétek fel, és itt megválaszoljuk a legfontosabbakat!

Rendes
2012. ápr. 28. 13:30

De most nézem hogy eltűnt a meghívóm! Csak ajánlani lehet embereket és majd ők eldöntik, hogy felveszik e, de ettől még nem lesznek teljes jogú tagok...:(

Hát ezek szerint akik most akarnak regelni, azoknak fizetni kell! Ha jól értem. Aki meg már tag az tag is marad továbbra is...vagy nem jól értem?

Na mindegy most mennem kell egy kerti party-ra ebben a remek időben :D

Szevasztok!

KillBill100
2012. ápr. 28. 13:34

jol értelmezed!

jo kerti-partyt,szép napot!:)

Gatveder
2012. máj. 24. 15:13

Van felesleges meghívóm....Ha valakit érdekel PM be írjon :D

Élő ügyfélszolgálat