Torrent meghívó kérése
Sziasztok!
Gondolom többen észrevettétek hogy a Bithument kilőtték....
Ha esetleg lenne valakinek valami jobb torrent oldalra felesleges meghívója, azt megköszönném.
üdv.
Nem lőtték ki... újra fog üzemelni csak kicsivel legyél türelmesebb.
Nem lőtték ki... újra fog üzemelni csak kicsivel legyél türelmesebb.
Ideiglenesen:) Nincs véletlenül meghívód valahova?:P;)
Sziasztok,valaki tudna nekem segiteni Ncore meghívóval,nagyon szépen megköszönném,cserébe tudok adni Pretorians meghívót!!
Üdv
Hogyan működnek ezek a meghívós torrent oldalak? A jelszó csak a kereséshez és a .torrent file letöltéséhez kell, ugye, ha nem vagyok belépve attól még a kliens elvileg futhat nem? Ha nekem csak egy file kellene és valaki átküldi nekem a hozzá tartozó .torrent-et akkor nekem nem kell tagnak lennem, igaz?
Hogyan működnek ezek a meghívós torrent oldalak? A jelszó csak a kereséshez és a .torrent file letöltéséhez kell, ugye, ha nem vagyok belépve attól még a kliens elvileg futhat nem? Ha nekem csak egy file kellene és valaki átküldi nekem a hozzá tartozó .torrent-et akkor nekem nem kell tagnak lennem, igaz?
igaz
lehetséges,de azért valaki küldhetne egyet :)
igaz