Póker Fórum Archívum > Minden más > Üdvözlet Norvégiából!!!

kanrich_
Válasz Ropi kommentjére
2007. nov. 16. 10:20

Ne felejtsetek el ajándékot hozni! A gesztus a lényeg és hogy jó drága legyen! :D

Jó "nyaralást", vigyázzatok magatokra és a bankrollotokra is!

Köszi Ropi ;)

A bankroll nagyon megy...Olyan érzés ez az ország, minta egyik napról a másikra 100NL-ről 600NL-re mennék fel :)

Valhalla
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 16. 11:10

Kellemes időtöltést ott fenn a zord északon. Mint Skandináviában néhányszor megfordult áldozat, teljesen át tudom érezni, milyen kellemetlen helyzetben is vagytok most. Cash game megy? Állítólag Norvégiában sok a hal :D

papacsa
Válasz Valhalla kommentjére
2007. nov. 16. 15:19

Aztán skacok oszlotok Osloban a csajok után is!!!:D

Zoleee
Válasz papacsa kommentjére
2007. nov. 16. 16:20

hat majd ma este megprobaljuk :-) Ma este buli. Nagyon sok szep lany van itt, azt kell mondjam, hogy szinte több mint Magyarorszon.... En mar haromba bele is szerettem :-) kettőt mar nem valoszinű hogy ujra latok, mert Bergenben laknak, egy pedig egy ajtonyitasra van tölem, és szinte mindig összefutok vele ha kimegyek a szobabol, de meg se birok nyikkani mikor meglatom, a szepsege annyira lenyügöz :-) Remélem ma este ö is jön a buliba, bar nem tünik bulizos csajnak...

Godmode
Válasz Zoleee kommentjére
2007. nov. 16. 16:38

hat majd ma este megprobaljuk :-) Ma este buli.

Te is kint vagy Zoleee?
Most meg jobban irigykedem... :o
Remelem fenykepezogepet vittetek, a magyarorszagi lanyoknal szebb lanyokat bizonyitani is tudni kell... ;) Norvegiarol nem is beszelve... :D

medgypeti
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 16. 16:45

Te is kint vagy Zoleee?
Most meg jobban irigykedem... :o
Remelem fenykepezogepet vittetek, a magyarorszagi lanyoknal szebb lanyokat bizonyitani is tudni kell... ;) Norvegiarol nem is beszelve... :D

Nagyon durván jók a skandináv csajok.Én Svédországban voltam ott csodálkoztam rá erre a dologra.Ami nagyon feltűnő, hogy nagyon igényesek, jól öltözködnek és ez még az átlagos csajokon is nagyot tud dobni.

Zoleee
Válasz medgypeti kommentjére
2007. nov. 16. 17:22

egy pár ízelítő

sognefjord
bergen
hegyekben

Ropi
Válasz Zoleee kommentjére
2007. nov. 16. 17:32

nagy lelekesen megnyitottam a fotókat, azt hittem jó csajok lesznek rajta, erre tessék....
Zolee ez nagyon perverz :)

Valhalla
Válasz medgypeti kommentjére
2007. nov. 16. 17:41

Nagyon durván jók a skandináv csajok.Én Svédországban voltam ott csodálkoztam rá erre a dologra.Ami nagyon feltűnő, hogy nagyon igényesek, jól öltözködnek és ez még az átlagos csajokon is nagyot tud dobni.

Na ja, nálam is a No1-ek a finn csajok, csak nem akartam verni itt a nyálam :) Nagyon ott vannak, lazák, csinosak, igényesek, leisznak az asztal alá, remekül ... ööö ezt hagyjuk inkább :D :D

naná hogy
Válasz Valhalla kommentjére
2007. nov. 16. 17:51

Na ja, nálam is a No1-ek a finn csajok, csak nem akartam verni itt a nyálam :) Nagyon ott vannak, lazák, csinosak, igényesek, leisznak az asztal alá, remekül ... ööö ezt hagyjuk inkább :D :D

Akkor nem lehet "occó" meghódítani egy szépséget :D

Élő ügyfélszolgálat