Ne felejtsetek el ajándékot hozni! A gesztus a lényeg és hogy jó drága legyen! :D
Jó "nyaralást", vigyázzatok magatokra és a bankrollotokra is!
Kellemes időtöltést ott fenn a zord északon. Mint Skandináviában néhányszor megfordult áldozat, teljesen át tudom érezni, milyen kellemetlen helyzetben is vagytok most. Cash game megy? Állítólag Norvégiában sok a hal :D
Aztán skacok oszlotok Osloban a csajok után is!!!:D
hat majd ma este megprobaljuk :-) Ma este buli. Nagyon sok szep lany van itt, azt kell mondjam, hogy szinte több mint Magyarorszon.... En mar haromba bele is szerettem :-) kettőt mar nem valoszinű hogy ujra latok, mert Bergenben laknak, egy pedig egy ajtonyitasra van tölem, és szinte mindig összefutok vele ha kimegyek a szobabol, de meg se birok nyikkani mikor meglatom, a szepsege annyira lenyügöz :-) Remélem ma este ö is jön a buliba, bar nem tünik bulizos csajnak...
hat majd ma este megprobaljuk :-) Ma este buli.
Te is kint vagy Zoleee?
Most meg jobban irigykedem... :o
Remelem fenykepezogepet vittetek, a magyarorszagi lanyoknal szebb lanyokat bizonyitani is tudni kell... ;) Norvegiarol nem is beszelve... :D
egy pár ízelítő
sognefjord
bergen
hegyekben
nagy lelekesen megnyitottam a fotókat, azt hittem jó csajok lesznek rajta, erre tessék....
Zolee ez nagyon perverz :)
Nagyon durván jók a skandináv csajok.Én Svédországban voltam ott csodálkoztam rá erre a dologra.Ami nagyon feltűnő, hogy nagyon igényesek, jól öltözködnek és ez még az átlagos csajokon is nagyot tud dobni.
Na ja, nálam is a No1-ek a finn csajok, csak nem akartam verni itt a nyálam :) Nagyon ott vannak, lazák, csinosak, igényesek, leisznak az asztal alá, remekül ... ööö ezt hagyjuk inkább :D :D