Póker Fórum Archívum > Minden más > Üdvözlet Norvégiából!!!

Valhalla
Válasz naná hogy kommentjére
2007. nov. 16. 18:02

Akkor nem lehet "occó" meghódítani egy szépséget :D

Nehogy azt hidd :), mindig azzal jöttek, hogy magyarok rokon nemzet, meg hogy szegény rokonok csórók, szal a bulizás nekem nem sokba került :) Az volt a vicc, hogy a pub-ba ahova jártunk, mindig a kezembe nyomott valaki egy korsó sört, majd a pulthoz rohant egy kb. hasonló méretű finlandiáért :) Hihetetlen, mit össze bírnak piálni :D

Godmode
Válasz Zoleee kommentjére
2007. nov. 17. 3:20

egy pedig egy ajtonyitasra van tölem, és szinte mindig összefutok vele ha kimegyek a szobabol, de meg se birok nyikkani mikor meglatom, a szepsege annyira lenyügöz :-) Remélem ma este ö is jön a buliba, bar nem tünik bulizos csajnak...

Nnnna, milyen lett az este EV-je? ;):D
A kepek kiralyok, remelem ez meg csak a kezdet... :)

Zoleee
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 17. 10:00

A buli egész jó volt, very international. Usa, Germany, Finnland, Norway, Poland, Hungary, Spain, India, UK, legalabb is ilyen emberkékel beszélgettem, ki tudja hany nemzet volt még ott. Az EV egy par e-mail cím cserében már kimerült :-) Én ezen a bulin is szerelmes lettem legalabb ketszer :-)

Fotók majd lesznek, csak nem a mi kameránkkal készültek, ezért ez később várható...

Holnap reggel repülünk vissza, én már azért várom.

bojanika
2007. nov. 17. 10:30

Az EV egy par e-mail cím cserében már kimerült :-)

Pedig, hogy szurkoltunk a "lélegzetelállítóskislány" miatt...
Preflop drawing dead voltál, mi? :D

Zoleee
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 17. 11:10

Jol el talaltad, el se jött.... :-)
De helyette egy gyönyörű német lánnyal (ami elég ritka) egész jól eltöltöttem az estét :-)
Na de most már ejtsük a csajozós témát :-)

Sok sikert a pokerakademiás csapatocskának! Dzsairos tegnap már egy torna győzelemmel melegített, Top 3-ban szerintem benne lesztek! Hajrá!

kanrich_
2007. nov. 23. 3:25

Sziasztok!

Ha már így "eldicsekedtünk" vele a fórumon, gondoltam csinálok egy kis összefoglalót arról, hogy mit is láttunk és hogy is láttuk a dolgokat:

https://poker-akademia.com/hirek/egyeb/beszamolo_norvegiarol_(kepekkel)/

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 23. 7:53

Huhh...köszi a beszámolót, nagyon jó a cikk is, és a képek is, kicsit irigyellek titeket, gyönyörű hely...

Élő ügyfélszolgálat