Új évi fogadalmak!
Ez a topik a "tiszavirág" életű tartalmak egyikét fogja gyarapítani, de mivel az év eleje nagyon halványnak tűnik, ezért dobom fel a témát! Ki mit fogadott meg az elkövetkező évre?? (...már ha...)
Én tegnap megfogadtam, hogy nem kevesebbet iszom és nem bszok meg semmilyen senkiházit! (elbuktam)
...mind a kettőt! (de legalább az egyik nem alszik itt, a másik meg már részben távozott...)
Bár már decembertől próbálkozom, leszokni a dohányzásról (cefetnehéz néha)
Bár már decembertől próbálkozom, leszokni a dohányzásról (cefetnehéz néha)
ezzel kapcsolatban maholnap csinálok egy blogbejegyzést. Köszi a motivációt a gyors befejezéshez, mostmár van kinek megírni :)
Nekem eddig úgy néz ki sikerült. Napi 40-50 szálat szívtam.
2012 nov 29.-én 23:00 szívtam az utolsót.
Az első és a harmadik hónap nagyon nehéz volt. Javaslom, hogy ne keress semmi pótcselekvést ( elektromos cigi stb... ) És ami a legfontosabb NE ZABÁLJ, én 35 kg-t híztam. Sok mozgás sport kell, ha nem akkor te is úgy jársz mint én, és jöhet a végtelen fogyokúra.
Sok sikert.
Kevesebbet piálni, többet utazni. leszokni a cigiről? ezt még nem döntöttem el
Nekem eddig úgy néz ki sikerült. Napi 40-50 szálat szívtam.
2012 nov 29.-én 23:00 szívtam az utolsót.
Az első és a harmadik hónap nagyon nehéz volt. Javaslom, hogy ne keress semmi pótcselekvést ( elektromos cigi stb... ) És ami a legfontosabb NE ZABÁLJ, én 35 kg-t híztam. Sok mozgás sport kell, ha nem akkor te is úgy jársz mint én, és jöhet a végtelen fogyokúra.
Sok sikert.
Ez Jó recept :)
Én 17-38 Sokba került amig megjött az eszem....
ezzel kapcsolatban maholnap csinálok egy blogbejegyzést. Köszi a motivációt a gyors befejezéshez, mostmár van kinek megírni :)