lecso10
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. júl. 9. 6:49

Szerintem a brazilok nem voltak ott fejben a pályán. :)
Végre megtudták a brazilok is,hogy milyen magyarként tétmeccsen szurkolni a válogatottnak. Az októberi romániai meccsen mi is sírni fogunk...

Koszka9999
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. júl. 9. 8:12

ez azért elég beteg volt, a kérdés csak az, meg lehet-e fogni ezt a német válogatottat a döntőben, bárki legyen az ellenfele :)

naggeri
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. júl. 9. 9:19
Palesz76
2014. júl. 9. 10:12

Bizodalmam Argentínában !

Netrol
2014. júl. 9. 10:18

Ilyen védelem mellett nem sok bizodalom lehet bennük!

The Trooper
Válasz lecso10 kommentjére
2014. júl. 9. 14:23

Szerintem a brazilok nem voltak ott fejben a pályán. :)
Végre megtudták a brazilok is,hogy milyen magyarként tétmeccsen szurkolni a válogatottnak. Az októberi romániai meccsen mi is sírni fogunk...

Amikor a 86-os vébén megkaptuk 6-ost a ruszkiktól, én is úgy sírtam, mint tegnap a brazil kisgyerkőc a lelátón. De de neki életében még bőven lesz oka nevetve ünnepelni, nekem(nekünk) meg azóta sem volt, és ....

The Trooper
2014. júl. 9. 14:25

Bizodalmam Argentínában !

Nekem is!

iKeksz
2014. júl. 9. 14:42

Szerintem egyáltalán nem érdemli meg Argentína, hogy vb döntőt játsszon, az meg hogy Messi nevét az Aranylabdával emlegetik, felettébb nevetséges.

Netrol
2014. júl. 9. 14:58

Többször is kappot úgy, hogy nem neki járt volna. Abban igazat adok Platininek, hogy ezt már nem azok kapják akik megérdemlik, hanem akik mellett a lobby érdekek szólnak ezért kaphatta meg ő is 4x. Idén is neki akarták adni de ilyen gyatra teljesítmény mellett nem merték bevállalni.
Ha a németek nyerik a vb-t és Müller így hasít az egész szezonban szerintem megérdemelné az aranylabdát, a hátán viszi a németeket a vb-n.

Bodza18
2014. júl. 9. 15:26

Nehogy az argentínok is "benyócegyezzenek". :D

Élő ügyfélszolgálat