kertitorp
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. júl. 13. 21:48

Pedig boritékolható volt , ezzel a kerettel . Fogadtam ha ezek a vak brazilok nyerik a vb-t a seggemet legyantáztatom .

Akkor most szőrös marad.:)

Shaikon
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. júl. 13. 23:39

És Messi sose lesz világbajnok :)

van Gerwen
Válasz Shaikon kommentjére
2014. júl. 14. 2:02

És Messi sose lesz világbajnok :)

Hála az égnek! Kár, hogy vége a vébének, még sokáig néztem volna. Összességében igazságos végeredmény született, a legjobb csapat nyerte, kijárt ennek a generációnak.

lecso10
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. júl. 14. 8:04

Hihetetlen volt ez a VB, komoly tízezreket nyertem azzal,hogy nem fogadtam! Gyakorlatilag egy tippem nem jött volna be. :D

buktar
Válasz lecso10 kommentjére
2014. júl. 14. 8:29

Ilyen helyzeteket nem lehet kihagyni egy döntőben. Főleg Higany ajándékba kapott ziccere.

Palesz76
2014. júl. 14. 9:11

Gratulálok a német csapatnak és a szurkolóiknak!
Kiegyensúlyozott játékkal nyertek. Soha nem fogom őket megszeretni!
Lezárásként apró értékelés:
Bebizonyosodott, hogy 11 jó játékos jobb mint 1-2 superklasszis!
A dél - és közép amerikai csapatok játéka maradandó élmény akárcsak a belga-USA meccs!
Érdekes volt , hogy több meccsen nem volt érezhető középpályás játék, ez miatt sok helyzet ès izgalmas játék alakult ki!
A játékvezetők szerintem sokat tévedtek , ezek után biztos felerősödnek a videó bírót támogató hangok és muszály lessz a birói és partjelzői küldéseket körültekintőbben kiválasztani!
Ez alatt az egy hónap alatt sok jó meccset láttam , sajnos 90% a veszteseknek szurkoltam.
A családban is nyomot hagyott a Vb. A feleségem megértette a les fogalmát, az egy éves fiam kimondja , hogy labda , az öt éves lányom meg kimondja: " a kuva anyát"!
Hát ennyi volt a vb a számomra !
Indul a kupaszereplés és a bajnokság -amit biztos nem fogok nézni, majd az EB selejtezők...

jak1
2014. júl. 14. 11:18

A sok nevetséges játékos, nevetséges teljesítménye után, üdítő látvány volt a Fradi EL selejtező szereplése, egy izgalmas, lüktető, szép egyéni és csapat teljesítményekkel fűszerezett, nagy iramú meccsen!

"like the desert miss the rain"

A legjobb csapat nyert!

Koszka9999
Válasz jak1 kommentjére
2014. júl. 14. 13:00

Én 0 körül zártam sportfogadás terén.

Szegény Hummels lépni se bírt a hosszabításban (biztos észlelte Löw, de h miért nem váltott?!)

Schürrle egyszer vállalta fel az egy az egyet és meg is lett az eredménye :)

Hamar eltelt sajnos a világbajnokság :( sebaj,nemsokára majd szoríthatunk a magyar ifiknek! :D

iKeksz
2014. júl. 14. 13:10

Én 40-50k plusszban. Örülök amúgy, hogy végre felért ez a válogatott a csúcsra. A legjobb ebben a csapatban, hogy a 2. csapata is legalább a 8 közé jutott volna. Nézzünk meg egy Argentínát vagy Hollandiát. Hiába erős a kezdőcsapat, nincs mögötte olyan játékerő, amit a cserék biztosítanának.

The Trooper
2014. júl. 14. 17:11

Az Argentínoknak szurkoltam, de a Németek nagyon megérdemelték ezt a győzelmet. Remek csapatuk van.

Élő ügyfélszolgálat