Hajra danok!!!
Én spanyoloknak és olaszoknak szurkolok. De mivel a nép fel van háborodva braziliában és meg kell őket nyugtatni, ezért a brazilok fogják megnyerni.
Olaszoknak szurkolok! Tehát ők nyerik ;)
A józan eszem azt mondatja velem, hogy hazai siker lesz ... Nekem pár titkos favoritom van. Chile, Ghana, Elefántcsontpart, - szerintem valami meglepetés csapat nyerni -
Én úgy érzem, hogy most valamelyik skandináv csapat fog meglepetést okozni és odaérni legalább a négy közé. Brazíliában most tél van, az időjárási körülmények kedvezni fognak az északiaknak.
Én úgy érzem, hogy most valamelyik skandináv csapat fog meglepetést okozni és odaérni legalább a négy közé. Brazíliában most tél van, az időjárási körülmények kedvezni fognak az északiaknak.
Tippem estére:
Brazília- Horvátország : 3-1
Vb 2014
Gondolom sokan követitek majd az eseményeket,igy itt megoszthatjuk majd véleményünket mindenről ami a VB-vel kapcsolatos!
Nyitásként nagyon örülnék ma egy meglepetésnek!!!
Hajrá Horvátország!!!
https://poker-akademia.com/vBulletin/sportfogadas/28956-faites-vos-jeux.html
Akár össze is fűzhetné a két témát egy erre járó Moderátor :)