Kivàncsi leszek egy görög szabadrúgásnál felszípantja e valaki a csíkot a Columbiai sorfal elől?
Sztem olyat kellett volna bevezetni az idei VB idejere h lehessen hallani h miket mond a biro, amikor egy jatekoshoz beszel vagy neha a jatekosok hangjat---pl NBA-ben.
Még a végén kiderül, hogy a 8-1 nem is volt rossz eredmény a hollandokkal! :-D
Na ezzel a gólvonalvideóval is milyen vita van :) Visszajátszásokból nagyon úgy látszott, hogy nem volt bent. Aztán mégiscsak megadták, érdekes.
Na ezzel a gólvonalvideóval is milyen vita van :) Visszajátszásokból nagyon úgy látszott, hogy nem volt bent. Aztán mégiscsak megadták, érdekes.
Irtó gyengék a franciák
Irtó gyengék a franciák
Persze, mert nem Honduras rúgta:) Elég égő volt látni így a legújabb fejlesztést - ez semmilyen kameraállásból nem volt gól, az meg hogy a program mégis mit mutatott... Szerencse, hogy nem múlott rajta sok, elég favágó stílus volt ez Hondurastól:(
Gundi te vagy az?
Nem igazán hallgattam a meccset inkább csak néztem, de ha őt ismételtem valamivel, akkor bocsi. Egyébként nem Gundi vagyok:p
Aludtam rá egyet és azt hiszem el kell hinni a számítógépes elemzést, még ha a szemünknek nem is tetszik, mert akkor ilyen alapon az összes teniszmeccsen lehetne kételkedni...