Fiú: Az élet kemény mint a f*szom..
Lány: Meg rövid is;) XDDDDDDD
Két tükörtojás sül a serpenyőben, mondja az egyik:
-Fúú hogy itt milyen meleg van... - mire a másik:
-Jéézusom egy beszélő tükörtojás!!!!
- Miről ismered fel az alkoholistát?
- Fülig ér a mája...
Elég régi és elég kocka:
Egy szoftveres, egy hardveres és Bill Gates utaznak egy autóban az országúton. Az autó az országút közepén beadja a kulcsot. Megszólal a szoftveres:
- Szerintem kifogyott a benzin, tankoljunk, és máris újra üzemképes lesz az autó.
Erre a hardveres:
- Szerintem leesett a gyertyapipa, igazítsuk meg, és mehetünk tovább.
Mire Bill Gates:
- Szerintem szálljunk ki, és szálljunk vissza.
Kedves utasaink,itt az Önök kapitánya beszél.Mivel erősen veszítünk a magasságunkból,ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket.Sajnos ez nem volt elég,úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól.Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ABC-sorrendben fogunk haladni.Jelentkezzenek tehát először az "A",-mint Afro-amerikaiak!Természetesen senki nem mozdul...
-Akkor jelentkezzenek a "B",-mint barna bőrűek.Szintén senki nem jelenkezik,csak a sorok között a kisgyerek mondja az apjának.
-Te papa,nem kéne jelentkeznünk?Hiszen mi afro-amerikaiak meg barna-bőrűek is vagyunk.
-A pofádat befogod fiam,Mi most itt Niggerek vagyunk,úgyhogy először a Kínaiak jönnek.
A hátsó sorból egy hang:
-Nem kínai, Sárga majom!
Claudia Schiffer elmegy a plasztikai sebészetre, mivel David Copperfield túlságosan nagynak találta szeméremajkait.
- Doktor úr, David és én is azt szeretnénk, hogy a műtét teljes diszkrécióval folyjon le, tehát senki sem tudhatja meg, miért vagyok itt.
Az orvos vállalja a diszkréciót. Lefolyik a műtét, másnap reggel Claudia kinyitja a szemét, és látja ám, hogy az asztalon három csokor virág is fekszik. Bedühödik, és behivja az orvost, aki mentegetőzik:
- Az első csokrot a férjétől kapta. A masodikat a személyzettől és tőlem. A harmadik Niki Laudától jött, köszöni szépen az új füleket.
Egy paraszt vett egy Mercedes-t a Daimler-Chrysler-től. Sokat mérgelődött az extrákért fizetendő felár miatt. Nem sokkal később a Daimler-Chrysler egyik vezetőségi tagja vett ettől a paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következő számlát kapta:
Számla:
- 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR
- 1 tehen - kétszinű (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR
- Marhabőr huzat: 100,-- EUR
- Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR
- 4 lefejtő szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR
- 2 lökháritó, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR
- Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR
- Paták (párosujjú, négyévszakos): 100,-- EUR
- Kétkörös fékrendszer (első és hátsó): 400,-- EUR
- Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR
- Többhangú hangjelző: 135,-- EUR
- Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR
- Vegyes üzemű tápanyaglebontó: 1.250,-- EUR
Teljes tehen a kivánt kivitelben: 4.910,-- EUR
A baromfiudvarban fél kilós tojást tojt az egyik tyúk.
- Megmondanád, hogy sikerült? - kérdik tőle a többiek.
- Családi titok.
- Terveid a jövőre?
- Legközelebb egy kilós tojást fogok tojni.
Sajnálják, hogy nem tudták meg a titkot, így megkérdezik a kakast is, hogy hogy hozták össze ezt a hatalmas tojást?
- Családi titok. - mondja a kakas is.
- És mik a terveid a jövőre?
- Szétverem a strucc pofáját!
A Matematikus, a Fizikus, és a Mérnök Skócián keresztül utaztak, amikor megpillantottak egy fekete bárányt.
-Hohó! - szól a Mérnök. - Tehát a skót bárányok feketék!
-Nem úgy van a! - korrigál a Fizikus. - Úgy értetted, hogy NÉHÁNY skót bárány fekete.
-Arrgghhhh... - leplezi undorát a Matematikus. - Mindössze annyit tudunk, hogy LEGALÁBB egy bárány van Skóciában, és ennek a barinak LEGALÁBB az egyik oldala fekete.
Az arab gyerek kérdezi az apját:
- Apu, mi az a lúdtalp?
- Nem tudom kisfiam, kérdezd meg a libától!
- Ali bá, mi az a lúdtalp?