- Mi a különbség egy palesztin általános iskola és egy ISIS kiképzőtábor között?
- ???
- Nem tudom, én csak a drónokat vezetem.
- Mi a különbség egy palesztin általános iskola és egy ISIS kiképzőtábor között?
- ???
- Nem tudom, én csak a drónokat vezetem.
Két pap beszélget.
- Képzeld, tegnap amikor a szobámba mentem, az ágyamon találtam a bejárónőmet meztelenül.
- És mit csináltál?
- Hát betakartam, és kimentem, hogy ne zavarjam. Te mit tettél volna a helyemben?
- Ugyanúgy hazudtam volna, mint te....
- Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni?
- Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?
Fiatal pár, első közös napjukon...
Férj:
- Drágám! Most, hogy összeházasodtunk és együtt fogunk élni, elmondanám miheztartás végett, mik a sztenderd programjaim: hétfőn este, munka után a kollégákkal szoktunk kicsit tekézni, kedden este teremfoci van a haverokkal.
Szerdán a focicsapattal közösen meccset nézünk, csütörtökön kártyaparti a barátaimnál, pénteken billiárd a haverokkal.
Szombat este egy baráti sörözés a fiúkkal, megbeszéljük a hét eseményeit, lazítunk, vasárnap többnyire becsúszik egy mozi.
Hát kb. ennyi. Ez megfelel neked, drágám?
- Persze, édesem. Én is elmondom neked, hogy én hogy osztom be az estéimet, de ezt sokkal egyszerűbb megjegyezni mint a tiedet:
- Minden este 10-kor kefélek. Aki itt van, itt van, aki nincs, nincs...
Verebek beszélgetnek az ágon :
-Képzeld, levelem jött !
-Honnan ?
-Biztos a pacsirta
Verebek beszélgetnek az ágon :
-Képzeld, levelem jött !
-Honnan ?
-Biztos a pacsirta
Volt egy időszak az életemben amikor megvetettem a piát,
de aztán elmúltam 18
- Szóval, miből élsz?
- Zombikat ölök.
- Zombik nem is léteznek...
- Láttál te már egyáltalán zombit?
- Nem.
- Szívesen...
A rendőr leint egy kétszázzal száguldozó autóst.
- Hová ilyen sietősen?
- Ne is kérdezze, biztos úr! Most lőttem le az anyósomat, itt a hullája a csomagtartóban. A csőre töltött pisztolyt még nem volt időm eldobni, itt van a kesztyűtartóban.
A rendőr döbbenten előrántja a pisztolyát s a sofőrre fogja, a másik kezével meg rádión sürgős segítséget kér.
Megjön az erősítés.
- Mire fel ez a nagy riadó, őrmester?
- Hadnagy úr, jelentem, ennek az egyénnek ott az anyósa lelőve a csomagtartóban, a pisztoly meg a kesztyűtartóban!
Átvizsgálják a kocsit, se hulla, se pisztoly, semmi különöset nem találnak. Egyszer csak megszólal a sofőr:
- Fogadjunk, hogy most még azt is rám akarja majd fogni, hogy kétszázzal száguldozok!