TitusPullo
Válasz TitusPullo kommentjére
2014. dec. 15. 21:51

A magyar válogatott barátságos meccset játszik az angolokkal a Pancho arénában. Az angolok kellőképpen "komolyan" veszik a találkozót. Úgy döntenek, hogy sörözni mennek, elég, ha csak Rooney játszik egyedül, a magyarokat egymagában is megveri.
Ahogy iszogatnak a kocsmában, jön is a hír, hogy Rooney a 4. percben gólt rúgott, 1:0.
Elégedetten emelgetik a korsókat, de újabb hír valahogy nem jön.
A 85. percben érkezik a hideg zuhany: a magyarok egyenlítettek. Az angol játékosok azonnal a buszba ugranak, és irány a stadion. Ott kapják a hírt, hogy a hosszabbítás második percében a magyarok újabb gólt rúgtak és megnyerték a meccset. Rohannak az öltözőbe, Rooney ül az egyik padon és nagyon lógatja a fejét.
Rögtön nekirontanak:
- Wayney, mi történt? Hogy veszíthettünk?!?
- Ne haragudjatok, fiúk, nem sokat tehettem, még a 13. percben kiállítottak...

TitusPullo
2014. dec. 15. 21:54

Az emeleten lakó Kovács úrnak öt szép gyermeke van. Az alatta lakó Szabó úrnak viszont egy sincs.
Egy nap Szabó elkapja Kovácsot a lépcsőházban:
- Drága szomszéd úr, árulja el a titkát! Mi is régóta szeretnék gyereket, de sehogy sem sikerül. Maga biztosan meg tudja mondani, mit tegyek.
- Hát persze, mi sem egyszerűbb annál. Nem kell hozzá más, mint egy kád meleg víz, egy kis kölni és egy partvis.
- Megmagyarázná?
- Persze. Szépen kiöltözteti őnagyságát és elviszi vacsorázni. Egy kis bor, pezsgő, tánc...
- És? - kérdi mohón Szabó.
- Hazajönnek, megtölti a kádat meleg vízzel, levetkőzteti a kedves feleségét, megfürdeti.
- És aztán?
- Megtörölgeti, itt-ott bekölnizi, hogy mindenütt jó illatos legyen.
- Jó, de minek a partvis?
- Azzal felkopog nekem, hogy jöhetek!

TitusPullo
2014. dec. 15. 22:00

- Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált:
- Istenem, mi történt magával?
- A nő mondja: Akárhányszor hazajön az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert.
- Ezután amikor hazajön az ura részegen, vegyen egy csésze kamillateát, és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
- 2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, kisimulva, kivirágzóan néz ki, és megköszöni a csodaszert az orvosnak.
- Doktor Úr, csodálatos amit javasolt, képzelje el, jön az uram holt részegen én meg öblítem, csak öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem.....
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell...

scigabacsi
Válasz jak1 kommentjére
2014. dec. 18. 23:49

A Trabant bolsevik:

Szét kell szedni és épiteni belőle 2 chevroletet: trabantból sevik

scigabacsi
Válasz jak1 kommentjére
2014. dec. 27. 16:32

Rájöttem, hogy Dánia a legnagyobb drogterjesztő ország, mert minden szer dán.

van Gerwen
Válasz scigabacsi kommentjére
2014. dec. 27. 17:10

Rájöttem, hogy Dánia a legnagyobb drogterjesztő ország, mert minden szer dán.

Ez nagyon sz@r, pláne aznaposan. :(

TitusPullo
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. dec. 27. 22:11

A tündérszép királykisasszony elhatározza, hogy férjhez megy. El is mondja apja urának, hogy hirdesse szét heted-hét országra. De csak ahhoz megy, aki kiállja a próbát. Kihirdeti a király, s özönlenek a hercegek, grófok és bajvívásban jártas daliás legények. Igen ám, de sorra megbuknak a vizsgán!
Egyszer arra jár egy szegény vándorlegény, és beáll a sorba ő is, szerencsét próbálni. Nevetik is a nemesifjak, hogy mit akar itt ez a csóró, szerencsétlen, hiszen ők sorban kudarcot vallottak. Mivel azonban mindenki próbálkozhat, a vándorlegény is sorra kerül.
–Menjünk ki, sétáljunk egyet a tündérkertben! – invitálja a királylány.
Elhaladnak a csilingelő aranyalmafa alatt, és elérnek az ezüstpatak partjára. Ott a tündérszép lány lehúzza az ujjáról a gyémántokkal ékesített aranygyűrűjét, és bedobja a patakba, majd ezt mondja a legénynek:
–Vedd ki, és add a kezembe!
A szegény vándorlegény úgy tesz, ahogy a királykisasszony kérte, mire az megszólal:
-Ez a sok idióta meg mind a patakba ugrott!

VTomi24
Válasz jak1 kommentjére
2014. dec. 29. 22:00

Nem tudtam melyik topicba tegyem ezt a handet, de itt biztos jó helye lesz;)
No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, VTomi24 | BOOM! Hand Replayer

soso78
Válasz jak1 kommentjére
2014. dec. 31. 19:48

[video=youtube;X1G1OjAXniY]https://www.youtube.com/watch?v=X1G1OjAXniY[/video]

REZSO PRO 2
Válasz soso78 kommentjére
2014. dec. 31. 21:18

[video=youtube;hT9lOVoEmTA]https://www.youtube.com/watch?v=hT9lOVoEmTA[/video]

Élő ügyfélszolgálat