Addig teljesen jó,hogy pre nem volt izo
Viszont a flopon semmiképpen nem dobnám el,itt soha nem lesz nála AA vagy KK evvel a bet sizel
De viszont azt ö is tudja,hogy nálad sem lesznek ezek, mert ügye avval már preflop emelsz.
krejdul! Szerintem a AA-t meg a KK-t én egyszerűen nem tudnék itt a kezébe adni,és nem azért mert nem limpelne vele,hanem mert szinte senki nem játszana így vele a flop után.
Totyáé jó gondolat, de nem tudom, hogy ezt egy hogyan használná ki. Ha tudja, hogy nálad kevés a value, akkor miért nem csak callol az ő value handjeivel? És ha látja, hogy te már komittáltad magad a shortnak, akkor miért gondolná, hogy light vagy, és miért tolja rád a gyenge lapjaival/airjeivel?
Totyáé jó gondolat, de nem tudom, hogy ezt egy hogyan használná ki. Ha tudja, hogy nálad kevés a value, akkor miért nem csak callol az ő value handjeivel? És ha látja, hogy te már komittáltad magad a shortnak, akkor miért gondolná, hogy light vagy, és miért tolja rád a gyenge lapjaival/airjeivel?
Pont most kezdtem el írni,ha egy kicsit is képzett játékos akkor ö fel fogja ismerni,hogy nálunk sem lesz erős legitim lapp,ezért ha bátor akkor bluffbe tudja mondjuk fordítani az ilyen 1 pár Ax-es lapokat hogy jobbat tudjon dobatni.
De ha van nála egy ász, akkor miért akar dobatni?
call
De én amúgy a flopon valszeg csak callolnék, mert vagy nagyon elöl vagyunk, és ha igen, akkor nem akarom a bluff ranget eldobatni,és ügye vagy kurvára hátul vagyunk.
De ha van nála egy ász, akkor miért akar dobatni?
De én amúgy a flopon valszeg csak callolnék, mert vagy nagyon elöl vagyunk, és ha igen, akkor nem akarom a bluff ranget eldobatni,és ügye vagy kurvára hátul vagyunk.