totya te ugye csak trollkodsz ezekkel a hsz-ekkel? :D
(player3 Ax bluffbefordítás 2pár ellen, meg flop call)
a legvalószínűbb valuehandje egyébként K3s a stacksize-okból meg a preflop játékból.
Vagy csak kiszúrta, h scared money vagy és úgy gondolta, h csak azokkal adnál meg itt, ami nem lehet nálad, és hát végül igaza lett :)
És ha a turn egy T, J, Q színhúzóval, akkor c/f?
totya te ugye csak trollkodsz ezekkel a hsz-ekkel? :D
(player3 Ax bluffbefordítás 2pár ellen, meg flop call)
a legvalószínűbb valuehandje egyébként K3s a stacksize-okból meg a preflop játékból.
mert szerintem komolyan kérte ki a véleményeket, nem tudom miért kell rajta gúnyolódni, csak mert kicsit scared money volt.
mert szerintem komolyan kérte ki a véleményeket, nem tudom miért kell rajta gúnyolódni, csak mert kicsit scared money volt.
Vagy csak kiszúrta, h scared money vagy és úgy gondolta, h csak azokkal adnál meg itt, ami nem lehet nálad, és hát végül igaza lett :)
pont az ilyen A3-at meg k3-at mert az viszont bőven lehet nálunk,de azt meg szerintem tudja dobatni, mint ahogy látható sikerült is neki.
Igaz, hogy cappelt a range-ünk, bár 33 is lehet nálunk, de legalábbis nagyon gyanúsan value a range-ünk, és azért a populációtendenciák nem azt mutatják, hogy bárki elengedne flop kétpárt egy ilyen érthetetlen button játékra.
A másik tényező egyébként az, hogy vajon ki kell-e zárni teljesen a nálunk erősebb value papírokat az ő range-éből (bár az AA-KK valszeg tényleg nem tolja ezt flopon), mert én könnyen el tudom képzelni, hogy a shortot akarta egy button limppel becsapdázni. Ha ott emel, akkor a short nagyon szűken tudja fe nélkül visszapattintani, így talán szélesebb lesz sb push range-e.
33-al szerintem biztos megadná, azzal is szerintem hiba lenne pre izolálni, vagy allin menni, bár A3-ra is azt írtam volna, hogy tuti nem dobja el, de azért 33 az máshogy mutat, hiába ér (közel) ugyanannyit itt.