Póker Fórum Archívum > Multi table > 10M Sunday Million kérdéses hand

T.A.F.K.A.R.
Válasz DonCsicsko kommentjére
2016. márc. 21. 15:40

totya te ugye csak trollkodsz ezekkel a hsz-ekkel? :D

(player3 Ax bluffbefordítás 2pár ellen, meg flop call)

a legvalószínűbb valuehandje egyébként K3s a stacksize-okból meg a preflop játékból.

andada
2016. márc. 21. 15:42

Vagy csak kiszúrta, h scared money vagy és úgy gondolta, h csak azokkal adnál meg itt, ami nem lehet nálad, és hát végül igaza lett :)

totya0611
2016. márc. 21. 15:42

És ha a turn egy T, J, Q színhúzóval, akkor c/f?

Természetesen mivel kiegészült a sor,meg lehet jobb 2 párja is

totya0611
Válasz T.A.F.K.A.R. kommentjére
2016. márc. 21. 15:43

totya te ugye csak trollkodsz ezekkel a hsz-ekkel? :D

(player3 Ax bluffbefordítás 2pár ellen, meg flop call)

a legvalószínűbb valuehandje egyébként K3s a stacksize-okból meg a preflop játékból.

Ezt most miért kell :)

T.A.F.K.A.R.
2016. márc. 21. 15:45

mert szerintem komolyan kérte ki a véleményeket, nem tudom miért kell rajta gúnyolódni, csak mert kicsit scared money volt.

totya0611
2016. márc. 21. 15:49

mert szerintem komolyan kérte ki a véleményeket, nem tudom miért kell rajta gúnyolódni, csak mert kicsit scared money volt.

OK, igazad van bocsi, troll mentes hsz

flopon raise és call, soha nem lesz itt nála jobb

T.A.F.K.A.R.
Válasz andada kommentjére
2016. márc. 21. 15:51

Vagy csak kiszúrta, h scared money vagy és úgy gondolta, h csak azokkal adnál meg itt, ami nem lehet nálad, és hát végül igaza lett :)

33-al szerintem biztos megadná, azzal is szerintem hiba lenne pre izolálni, vagy allin menni, bár A3-ra is azt írtam volna, hogy tuti nem dobja el, de azért 33 az máshogy mutat, hiába ér (közel) ugyanannyit itt.

Krejdül
Válasz totya0611 kommentjére
2016. márc. 21. 15:52

pont az ilyen A3-at meg k3-at mert az viszont bőven lehet nálunk,de azt meg szerintem tudja dobatni, mint ahogy látható sikerült is neki.

Igaz, hogy cappelt a range-ünk, bár 33 is lehet nálunk, de legalábbis nagyon gyanúsan value a range-ünk, és azért a populációtendenciák nem azt mutatják, hogy bárki elengedne flop kétpárt egy ilyen érthetetlen button játékra.

A másik tényező egyébként az, hogy vajon ki kell-e zárni teljesen a nálunk erősebb value papírokat az ő range-éből (bár az AA-KK valszeg tényleg nem tolja ezt flopon), mert én könnyen el tudom képzelni, hogy a shortot akarta egy button limppel becsapdázni. Ha ott emel, akkor a short nagyon szűken tudja fe nélkül visszapattintani, így talán szélesebb lesz sb push range-e.

totya0611
Válasz Krejdül kommentjére
2016. márc. 21. 15:58

Igaz, hogy cappelt a range-ünk, bár 33 is lehet nálunk, de legalábbis nagyon gyanúsan value a range-ünk, és azért a populációtendenciák nem azt mutatják, hogy bárki elengedne flop kétpárt egy ilyen érthetetlen button játékra.

A másik tényező egyébként az, hogy vajon ki kell-e zárni teljesen a nálunk erősebb value papírokat az ő range-éből (bár az AA-KK valszeg tényleg nem tolja ezt flopon), mert én könnyen el tudom képzelni, hogy a shortot akarta egy button limppel becsapdázni. Ha ott emel, akkor a short nagyon szűken tudja fe nélkül visszapattintani, így talán szélesebb lesz sb push range-e.

Én nem zárnám ki soha a btn limpre a AA-t meg a kk-t csak egyszerűen a flop játék után tenném ezt, nem láttam még ilyen embert aki így játszana meg a flopon egy AA-t vagy KK-t és erre írtam azt hogy szerintem ez így akkor soha nem lesz nála.

andada
2016. márc. 21. 16:01

33-al szerintem biztos megadná, azzal is szerintem hiba lenne pre izolálni, vagy allin menni, bár A3-ra is azt írtam volna, hogy tuti nem dobja el, de azért 33 az máshogy mutat, hiába ér (közel) ugyanannyit itt.

Pont ezt még bele akartam írni, h simán lehet, h 3xet fordít így bluffbe, mert blokolja az egyetlen lapot amivel meg tudunk adni :D De én tényleg nem értek hozzá, fogalmam sincs a holdemről, meg h ott szokta-e ilyet csinálni :) azt,h scared money is csak onnan tudom, h leírta, h ezt std versenyein megadná.... Azt, hogy kiszúrhatta, h scared money meg onnan, h csak 2 asztalozott az ellenfele. :)

Élő ügyfélszolgálat