1M garantált élő MTT, 6+1k, AJo a Final Table-n SB-ből
169 indulóból 8-an vagyunk még bent. (ITM:1-15. hely)
vakszint: 50k/100k(ante 10k)
átlagzseton 850k körül
A játék körök óta úgy néz ki, hogy valaki allint tol, a többiek foldolnak. (egyik leosztásban még 9 főnél ketten is AK-t dobtak így, az egyik ráadásul egy shortstack volt, akit utána megevett a vak... :D
A másik AK-t dobó pedig a következő leosztásban UTG-ből 86s-el limp/callt játszott...)
Adott leosztás:
HIJACK bet 300k /stackje: 1400k/
(Előtte egy másik asztalnál elég sokat emelt pozícióból, amire szinte mindig dobást kapott, ezek után jó párszor megmutatott egy db Ászt, vagy AJ+-t, limpelni sosem láttam, nő létére elég jó játékosnak tűnik. A FT-n kevesebbet akciózott eddig, mint előtte, de azért emelt már 1-2 esetben, viszont ő sosem allin-ig, mindig 2,5-3BB-t! Egy pofátlan blöffömre eléggé megrökönyödött, szerintem őszinte pókert játszik.)
CO fold, BUTTON fold
Én/SB: AJo /stackem: 1050k/
BB a CL kb 1500k-val, változatosan játszik, vannak néha túlságosan herofoldjai és meglepően laza megadásai is Pre-Flop. A gyakori bet/foldjaim és pár nem legitim allinem miatt a pozíciós emeléseimet nem teszi lapra, mindenesetre a 3betet nagyon tiszteli, JJ+, AQs alatt feltétlenül világgá dob ilyenkor. (szerintem az AQ-t is)
A call nyilvánvalóan nem opció számomra, FOLD, vagy 3BET ALL-IN?
(a legshortabb játékos 400k körüli stackkel ül bent, de ezen az asztalon azzal még bőven van FE-je :) )
Azt hiszem, az is fontos infó lehet, hogy a HiJack-re még egyszer sem játszottam vissza.
azt hiszem ezt be kő basznyi. :)
Push, még akár FE-t is találhatsz :)
2 bb-vel vagy átlag fölött, sőt, 10bb-vel ülsz, call tényleg nem opció, mert commitied leszel, a leírt szituban PUSH, szerintem FE is van a leányzónál, bár a "pofátlan blöff" miatt lehet megad határeset lappal. A CL meg azt játsza, amit írtál, szóval mégegyszer: Push allin
Szvsz itt elég kevés fold equity van preflop, ráadásul könnyen lehet, hogy dominálják is a lapod. Mivel a SB pozícióban ülsz, ilyen stackarányoknál szóba jöhet a stop&go stratégia is (bár ezt igaszság szerint a nagyvakból a legjobb alkalmazni). Ez azt jelenti, hogy a preflop csak callolsz, és bármilyen flopon open allin mész. Egy gondolkodó játékos jó eséllyel el fogja dobni a lapját AQ-val, vagy AK-val, ha nem találta el a flop. Akkor csinálhatod ezt eredményesen SB-ből, ha a nagyvak viszonylag feszes, és jó eséllyel nem fogja callolni a a 3BB-s preflop emelést.
élő mezőnyt tekintve nem feltétlenül pusholnék és imádkoznék, hogy eldobja.
szerintem azt választanám, hogy itt dobok és utána szétpusholnám őket
Simán push. Megvan az FE, standard emelés, akármivel lehet, szerintem elég tág a range. Mondjuk call esetén valószinű, h hátul leszel.:)
szvsz ebben a helyzetben hijack (a játékosról leírt infok szerint) nem pozi neki, nem azt játssza. még 4 játékos ül mögötte abból 2 bigstack. akciót vár A,K+. sztem fold, a stacked jó, keresnék jobb helyzetet, és nem erre a játékosra játszanék vissza határeset kézzel
Miért AK+ a range? 1400ból emelt egy standardot. Élő játéknál simán lehet még egy közepes sc is, A10,KQ,KJ. Te ft-n ekkora stacknél mit csinálnál hijackből egy KQs-el? Eldobnád?